NOTD OPI Embarca-Dare Ya!

Jag var faktiskt positivt överraskad när jag först använde Embarca-Dare Ya!. Det såg inte ut att vara min kopp te alls, men jag är inte den som ger upp ett lack innan jag testat det.

Embarca-Dare Ya! är ett av San Franscisco-lacken och är en skimrig skönhet i lite rosaröd tappning, åt det lite mer blå hållet. Jag tycker inte riktigt att jag hittade helt rätt nyans på bilderna, det var fruktansvärt svårfotograferat.

DSC_24v77DSC_24j78DSC_24f90DSC_24f93Än så länge har jag inte upplevt att några lack ur SF-kollektionen har varit direkt svårlackade. De flyter ut fint över nageln och det räcker med två lager för att få det helt täckande. Jag gillar Embarca-Dare Ya!. Det är snyggt, passar hur bra som helst till svart (jag har testat såklart!).

OPI Nailpolish innehåller 15 ML och har ett rekommenderat pris på 150 SEK.