Jag var faktiskt positivt överraskad när jag först använde Embarca-Dare Ya!. Det såg inte ut att vara min kopp te alls, men jag är inte den som ger upp ett lack innan jag testat det.

Embarca-Dare Ya! är ett av San Franscisco-lacken och är en skimrig skönhet i lite rosaröd tappning, åt det lite mer blå hållet. Jag tycker inte riktigt att jag hittade helt rätt nyans på bilderna, det var fruktansvärt svårfotograferat.

DSC_24v77DSC_24j78DSC_24f90DSC_24f93Än så länge har jag inte upplevt att några lack ur SF-kollektionen har varit direkt svårlackade. De flyter ut fint över nageln och det räcker med två lager för att få det helt täckande. Jag gillar Embarca-Dare Ya!. Det är snyggt, passar hur bra som helst till svart (jag har testat såklart!).

OPI Nailpolish innehåller 15 ML och har ett rekommenderat pris på 150 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.