Dining al Frisco var inte riktigt mitt förstahandsval när jag valde mellan alla flaskor i OPI’s höstkollektion. I flaskan såg det lite för isblått ala metallic ut och jag har ju en del utbredda åsikter om det senare, så jag hade inte allt för höga förväntningar.

Ack så förvånande blev det inte speciellt metallic-läskigt på naglarna, men det fina skimret som syns i flaskan går nästan helt förlorat väl applicerat.  I jämförelse med de andra lacken står verkligen Dining Al Frisco ut i mängden, med tanke på hur murriga och ev. galet glitterskimriga de andra är.

DSC_25k06DSC_25k17DSC_25m15DSC_25j10 DSC_25j10DSC_25n18

Som de andra lack jag testar ur kollektionen räcker två lager gott och väl för att lacket ska lägga sig fint över nageln. 1,5 hade nog räckt för att få det här täckande, men det fungerar väl inte riktigt så. Det är ett fint lack men jag blev inte speciellt överhettad av det. Fint, men inte en tiopoängare i mina ögon.

OPI nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS & ÅHLÈNS.

You May Also Like

2 comments

Reply

Vilken härlig blå nyans. Fint skimmer i. :-)

Reply

Det är riktigt sött :) Jag gillade det bättre på naglarna än vad jag gillar det när jag ser det på mina bilder :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.