I morgon ska jag på bröllop  och jag har inte hunnit BUS:A mig med min Vita liberata någon mer gång än förra gången och jag har fortfarande inte hunnit med att kolla upp hur jag ska ha håret. Panik! Jag satt och spanade in håruppsättningar igår och hittade den här enkla, men ack så fina:

 

Jag har testat ett par gånger att göra den men inte riktigt lyckats. Gaah! Det är ju världens kaos att vara bröllopsgäst! :O Har ni några tips på jätteenkla men bröllopsvänliga uppsättningar?

You May Also Like

4 comments

Reply

Grymt fint! Synd bara att jag får kramp i armarna på en minut när jag försöker sätta upp håret. Beror nog på otränad. Man kanske ska börja hårdköra på gymmet innan man lär sig uppsättningar.

Reply

Tack och lov! Det finns någon mer än jag! Jag kan verkligen inte sätta upp håret på mig själv, du skulle sett dagen för bröllopet! Höll på att bli tokig på mig själv där jag stod med hårnålar i hela munnen och tappade dem gång på gång för att jag vråltokade på att jag inte fick till det :P

Reply

Jätte fint :)
Jag är jättedålig på att laga håruppsättningar. Det ända jag kan göra är hästsvansar och knutar ;)
Hoppas du kommer på något :)
Jag är en ny subscriber via bloglovin förresten, du har en underbar blogg :)
xx

Reply

Heh, jag kan knappt göra det! För det första har jag inget tålamod, och sen verkar inte mina händer riktigt klara av att hålla sig över huvudet :P

Vad kul att se dig här förresten, jag blir så glad när ni tycker att jag är bra! <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.