Jag säger det på en gång. Jag och röda lack alltså. Vi går inte riktigt hand i hand. När höst- och vinterkollektionerna dyker upp och alla röda nyanser presenteras vill jag så gärna älska dem med en gång eftersom de ofta är en övervägande stor del av nyss nämnda säsonger. Men ändå så, ja jag vet inte. Jag har en hatkärlek till röda lack.

First Date at the golden Gate är det första krämlacket ut för test i OPI’s höstkollektion och egentligen finns det ingenting att anmärka på. Det har en lite tomatig, Golden Gate-röd nyanssättning och är rätt tjusig.

DSC_25f40DSC_2f536DSC_25f42
Sedan att jag inte upplever att det passar mig speciellt bra har nog att göra med att jag bär rött väldigt sällan. Jag har väldigt få röda lack i min samling (men jag hoppas väl egentligen på att komma förbi min rödfobi för rött är ju så fint) och ja, det kan väl egentligen ha en rätt naturlig förklaring till varför jag tycker som jag gör.

De är liksom de andra lacken väldigt lättlackat och krävde bara två lager för full teckning. Än så länge har jag faktisktinte stött på ett enda lack ur den här kollektionen som inte har bra formula. Plus där OPI!

OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS & EBAY.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Snygg klassisk röd. :-)

Reply

Ja, den är riktigt klassisk!

Reply

Jag är helt med dig när det kommer till rött, vill verkligen gilla det. Klarar inte ens av rosaröda toner på naglarna ibland. En dag kanske ;)

Reply

Vad är det med rött egentligen? Skönt att det åtminstone är någon mer än mig som har den relationen till röda lack. De är ju dessutom så jäkla svåra att få bort från naglar/nagelband/gudvetvad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.