Det är med lite smått trasigt hjärta jag fortsätter beta av lacken från OPI’s höstkollektion.Jag vet att jag tjatar mycket om den just nu och att lacken trillar in efter varandra – men ni måste ju hålla med om att man märker förändringen i luften? Och framförallt i huvudet :P Kalla morgnar, kanonkvällar. Mörkare tider. Huvva. Jag vill knappt tänka på det, men automatiskt drar jag mig till murrigare lack.

Kanske överdriver jag en aning men jag vill fortsätta ha sommar ett tag till innan det försvinner.  Jag borde kanske dra fram några knalliga, pastelliga lack och försöka bortse från allt som rör sig utanför fönstret?

DSC_25n67DSC_25n79DSC_25n70

Keeping Suzi at Bay är ett marinblått krämlack. Jag gillar verkligen den här typen av mörkt, blå lack. Det passar så bra (och matchar mina jobbkläder, mohaha!) till korta naglar och jag gillar KSAB riktigt bra. På bilderna är det något ljusare på naglarna än vad jag upplever att det är i verkligheten. Inte mycket, men det har en mörkare ton än såhär.

Om jag hade låtit mig ta lite längre tid på mig när jag lackade hade det förmodligen varit en one coater. Formulan är jättefin och flyter ut på nageln utan problem.

Någonting helt annat som väcker stor irritation är att jag inte riktigt är redo för är att det börjar bli totalt omöjligt att fotografera saker – ser ni hur gul bakgrunden blir? Åh jag blir tokig! Det är tur att  Keeping Suzi at bay är tillräckligt snyggt för att glömma bort nackdelarna med bilderna.

 

OPI nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK och finns att köpa på bland annat Åhléns, KICKS och ebay.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.