Jag måste bara få uttrycka min kärlek till min Large Powder Brush från Ecotools. Jag har nog aldrig stött på maken till älskvärd borste! EcoTools är välkända för sina crueltyfria verktyg och sitt medvetna produkttänk. Large Powder Brush är inte den första i samlingen av verktyg från EcoTools; jag har en rad andra borstar hemma jag använder i stort sett dagligen.

EcoTools beskriver den själva såhär: ”This brush is perfect for applying and setting your face makeup. The large, full head delivers an even, all-over dusting of powder creating a great base for your look.”

DSC_26n16

Själva borsten är av syntetmaterial, medan handtaget är gjort av återvunnen aluminium och bambu. Jag var först lite tveksam till om den skulle vara tillräckligt stabil för att ge ett bra resultat (eftersom den är så himla mjuk!) men behövde inte vara orolig speciellt länge.

Man får med sig en lagom mängd puder när man sveper med borsten över puderdosan: i början tyckte jag inte att det följde med någonting alls men när man väl sveper den över ansiktet inser man att den visst fått med sig tillräckligt.

Det som alltid gör mig så förvånad och fantastiskt nöjd är hur mjuka och otroligt behagliga EcoTools borstar är att använda. Lena, mjuka och följsamma borststrån gör den här borsten till en fröjd att använda. Den ger ett fräscht och lätt resultat och pudret ser inte alls kakigt ut, som det lätt kan bli om man exempelvis använder medföljande svamp.

Jag har ingenting negativt att anmärka alls. Jag kan inte ens gnälla på att den var dyr, för det var den inte. 59.95 är ett fullkomligt fyndpris vad gäller den här guldklimpen.

Jag fullkomligt älskar den.

EcoTools går bland annat att köpa på eleven.se & Lyko.se. Jag köpte mitt exemplar på Gekås i Ullared för 59.95 SEK.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.