malin

Igår träffade jag underbart rara Malin som driver MOLKAN.SE för lunch och strövtåg i Västervik. Vi käkade goda bagels på espresso House, kikade in obefintligheten av speglar på H&M och tog gick en väldigt givande runda på Åhléns som hade 50 % utförsäljning på allt maa nedläggning. Så fick jag ju en ny vän (?) i Malins katt Frasse ♥

Mellan komplimanger (alltså Malin är en jävel på att fota och att sminka sig) och sminksnack hittade vi en hel del fynd och det var kanonkul att få prata skönhet med en begåvad och trevlig människa som är lika beautyjunkie som en själv.

Smit in och säg hej till henne vet jag – det är svårt att komma därifrån när man väl trillat dit! Och tack igen Malin! Jag luktade fantastiskt gott hela kvällen (Victoria Secret Love Spell är hemligheten) och ser fram emot att träffa dig igen :)

You May Also Like

2 comments

Reply

Mysigt!

Reply

Ja det var väldigt trevligt att träffa henne :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.