Min tredje Glossybox (andra om man räknar bort specialboxen) och den första som har det ”ordinarie” rosa utseendet. Temat för boxen är den gyllene sensommaren och allt det härliga som årstiden innebär.

DSC_2j617DSC_26j19DSC_26k23

1. NECCIN NR 1 DANDRUFF TREATMENT: Ett mjäll- , färgförebyggande och lugnande schampo. 165 SEK/250 ML.  Det är alltid roligt att testa nya hårvårdsmärken men ett schampo utan tillhörande balsam känns lite tråkigt.

2. L’ORÈAL PARIS NUDE MAGIQU CC CREAM: anpassar sig efter ens hudton och ”reducerar röda partier.” 169 SEK/30 ML. DEN ÄR GRÖN! Och alldeles för mörk.

3. MEXX ENERGIZING WOMAN SHOWERGEL + EDT: Vitalitet, frihet, positiv energi. 295 SEK/30 ML (EDT). Låter som en kanonsammansättning av doftnoter? 

4. BE A BOMBSHELL ONYX BLACK EYELINER: Tuscheyeliner med tjock tipp. Vattenfast hållbarhet. 120 SEK. Den här är jag faktiskt nyfiken på!

5. CLAUDIA NAILPOLISH: WideBrush-lack från Claudia i blekrosa. 45 SEK/11 ML. Åh. Ett rosa lack! Hejja.

Mja. Mja. Jag vet inte om jag är speciellt överväldigad av boxen. Jag blev glatt överraskad av L’oréals nya cc-cream. Malin varnade mig om att den var grön när man tryckte ut den, och visst är den GRÖN, men (jag har bara testat i pannan än så länge för jag gav upp pga tidsbrist) visst verkar den alldeles för mörk för mig fast att den ska anpassa sig efter hudtonen. Den tjocka eyelinerpennan från BE A BOMBSHELL står högt upp på testlistan, men jag har rätt dålig erfarenhet av filtspetseyeliner sen tidigare så jag har inte jättehöga förväntningar. Schampoprovet, shower gelén och nagellacket (rosa – igen) kändes mindre GOLDEN på något sätt.

Vad tyckte ni om månadens box? Gillade ni den? Jag tänker ge det ett par boxar till innan jag bestämmer mig för att lägga ner min prenumeration, men den här boxen var lite av en ren besvikelse. Synd, idén verkade ju så lovande!

 

Glossybox är en prenumerationstjänst som dimper ner i brevlådan en gång i månaden till kostnaden 139 SEK.

You May Also Like

10 comments

Reply

Nej, jag känner faktiskt att jag gjorde rätt som lade ned prenumerationen när jag gjorde. Har inte sett mycket på sistone som jag varit intresserad av..

Reply

Jag har ju hört att det är en hel del som gjort som du för att de varit missnöjda med sina boxar. Jag hade ju hoppats på lite mer än det jag fått hittills, men om det fortsätter med den här typen av lådor kommer jag nog avstå från mina med. Ärligt talat står boxarna ett bra tag innan jag ger mig på dem och så ska det ju inte vara!

Reply

Fick samma saker som du och detta är nog min näst sämsta box jag fått hem

Reply

Hehe, vi verkar få samma saker i våra boxar! Men ja, den var inte speciellt imponerande alls.

Reply

Nästa box får jag gratis :) Har lyckad få ihop 500 dots eller vad de kallas. Hoppas det kommer bättre saker då…

men CC-krämen gillar jag skarpt, så helt fel saker var det inte ;)

Reply

Härligt! Jag har inte riktigt stor koll på hur de där dotsen fungerar. Kan man skrapa ihop dem om man skriver om sakerna? :P

Det är när man fyller i deras enkät på hem sidan om produkten, varje produjt = 20 dots ;)

Reply

Jag blev väldigt nöjd med månadens box, men så fick jag inte samma innehåll som dig heller! ;D Hade jag fått det vet jag inte om jag hade varit lika nöjd faktiskt…

Reply

Heh, du ser! Mitt innehåll var lite småtråkigt. Med betoning på lite. Vad hade du för skoj i din?

Reply

Jag fick body butter från TBS, shampoo och balsam från ett märke som hette ID nånting (som båda doftar helt underbart!), bombshell-eyelinern, en ögonskuggsduo från Model Co och så nagellack från Claudia som enligt mig var det tråkigaste i boxen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.