GLOSSYBOX – Beauty is Golden

Min tredje Glossybox (andra om man räknar bort specialboxen) och den första som har det ”ordinarie” rosa utseendet. Temat för boxen är den gyllene sensommaren och allt det härliga som årstiden innebär.

DSC_2j617DSC_26j19DSC_26k23

1. NECCIN NR 1 DANDRUFF TREATMENT: Ett mjäll- , färgförebyggande och lugnande schampo. 165 SEK/250 ML.  Det är alltid roligt att testa nya hårvårdsmärken men ett schampo utan tillhörande balsam känns lite tråkigt.

2. L’ORÈAL PARIS NUDE MAGIQU CC CREAM: anpassar sig efter ens hudton och ”reducerar röda partier.” 169 SEK/30 ML. DEN ÄR GRÖN! Och alldeles för mörk.

3. MEXX ENERGIZING WOMAN SHOWERGEL + EDT: Vitalitet, frihet, positiv energi. 295 SEK/30 ML (EDT). Låter som en kanonsammansättning av doftnoter? 

4. BE A BOMBSHELL ONYX BLACK EYELINER: Tuscheyeliner med tjock tipp. Vattenfast hållbarhet. 120 SEK. Den här är jag faktiskt nyfiken på!

5. CLAUDIA NAILPOLISH: WideBrush-lack från Claudia i blekrosa. 45 SEK/11 ML. Åh. Ett rosa lack! Hejja.

Mja. Mja. Jag vet inte om jag är speciellt överväldigad av boxen. Jag blev glatt överraskad av L’oréals nya cc-cream. Malin varnade mig om att den var grön när man tryckte ut den, och visst är den GRÖN, men (jag har bara testat i pannan än så länge för jag gav upp pga tidsbrist) visst verkar den alldeles för mörk för mig fast att den ska anpassa sig efter hudtonen. Den tjocka eyelinerpennan från BE A BOMBSHELL står högt upp på testlistan, men jag har rätt dålig erfarenhet av filtspetseyeliner sen tidigare så jag har inte jättehöga förväntningar. Schampoprovet, shower gelén och nagellacket (rosa – igen) kändes mindre GOLDEN på något sätt.

Vad tyckte ni om månadens box? Gillade ni den? Jag tänker ge det ett par boxar till innan jag bestämmer mig för att lägga ner min prenumeration, men den här boxen var lite av en ren besvikelse. Synd, idén verkade ju så lovande!

 

Glossybox är en prenumerationstjänst som dimper ner i brevlådan en gång i månaden till kostnaden 139 SEK.