NOTD: ESSIE PLAY THAT SONG

Jag satt och gick igenom bildbanken i kameran (nu gäller det att fota som en tok för att hinna med det lilla dagsljus som finns när man jobbar 7-19) och hittade hyfsade bilder på ESSIE Play That Song, ett lack från nyss nämndas neonkollektion som släpptes innan sommaren.

Play That Song är inte speciellt neonigt lila alls, precis som de andra lacken, men det ger en fin flärd till naglarna och jag vet att jag bar det rätt länge (i jämförelse med andra lack) och jag fick en hel del beröm för mina ”dörrklämda” naglar. Jag vet inte riktig, men nagellack verkar inte riktigt ha slagit igenom på mitt jobb!

DSC_22n20DSC_22v14DSC_22g10DJ Play that song kräver tre tunna lager för att få lagom täckning på nageln. Det var medelmediokert att lacka med; varken bu eller bä. Bara lagom. Torktiden var helt okej, det torkar, som de andra lacken i samma kollektion, matt och behöver ett lager överlack om man vill ha det glansigt.

Jag vet inte riktigt varför jag inte bär lila oftare. Det här är en kanonfin färgklick som verkligen bryter av mot allt det andra jag bär på naglarna just nu. Vad tycker ni om lila lack, hit eller miss? (svåra att fota är de i alla fall, de jäklarna!).

Essie har ett rekommenderat pris och kostar ca 130 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX & H&M.