Anastasia Catwalk Eye Shadow Palette

anastasia

Bild härifrån.

Det är så himla farligt att kolla igenom webshoppar när man har tråkigt/är tokförkyld! Anastasia Catwalk Eye shadow Palette verkar vara en KANON-palett att äga nu i höst: en pärla för det sotade ögat och en riktig fröjd att se på rent utseendemässigt.

Paletten innehåller tio läckra ögonskuggor, varav sju skimrande och tre matta. Det följer även med en liten dubbelsidig borste och i locket sitter en liten inbygd spegel.

Och är det inte den här paletten som lockar är jag nyfiken på Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil: ”alla” verkar ha den och ”alla” verkar älska den. Jag fyller dagligen i mina bryn och letar ständigt efter nya kanonbrynprodukter. Jag hade en storfavorit från Deborah Milano ett tag men efter att ha tagit slut på tre stycken fanns de ingenstans att köpa. Hur bra? Men det hör ju inte till saken, det var ju paletten jag ville visa :P

Har ni kikat något på paletten, eller på brynpennan? Vad tyckte ni i sådana fall? Bra/dålig/bra nyans?

Anastasia Catwalk Eye shadow palette har ett cirkapris på 445 SEK. Finns bland annat att köpa på eleven.se, nelly.com KICKS.se (på kicks finns bara ett litet urval).