anastasia

Bild härifrån.

Det är så himla farligt att kolla igenom webshoppar när man har tråkigt/är tokförkyld! Anastasia Catwalk Eye shadow Palette verkar vara en KANON-palett att äga nu i höst: en pärla för det sotade ögat och en riktig fröjd att se på rent utseendemässigt.

Paletten innehåller tio läckra ögonskuggor, varav sju skimrande och tre matta. Det följer även med en liten dubbelsidig borste och i locket sitter en liten inbygd spegel.

Och är det inte den här paletten som lockar är jag nyfiken på Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil: ”alla” verkar ha den och ”alla” verkar älska den. Jag fyller dagligen i mina bryn och letar ständigt efter nya kanonbrynprodukter. Jag hade en storfavorit från Deborah Milano ett tag men efter att ha tagit slut på tre stycken fanns de ingenstans att köpa. Hur bra? Men det hör ju inte till saken, det var ju paletten jag ville visa :P

Har ni kikat något på paletten, eller på brynpennan? Vad tyckte ni i sådana fall? Bra/dålig/bra nyans?

Anastasia Catwalk Eye shadow palette har ett cirkapris på 445 SEK. Finns bland annat att köpa på eleven.se, nelly.com KICKS.se (på kicks finns bara ett litet urval).

You May Also Like

5 comments

Reply

Jag har brow wiz men jag älskar den inte. Dock tror jag att det beror på att jag föredrar brynskugga istället för pennor, hihi :D

Reply

Jag är såå sugen på denna, har dreglat över den länge nu haha :)

Reply

Jag har Brow Wiz och jag ÄLSKAR den! :D

Reply

jag har både paletten och brow wizen. älskar båda! skuggorna i paletten är fantastiska. det enda jag inte gillar med skuggorna är att de smular så fort man sätter penseln i skuggan :/ men det kan man leva med, för skuggorna är så himla pigmenterade och fina! och sedan jag testade brow wizen har jag inte velat ha/testa någon annan ögonbrynspenna. den är SUPER!

Reply

Ibland kan man ju leva med att skuggorna är lite tråkiga när man använder dem, de ska ju inte vara för lösa! Hoppas att pigmenteringen väger upp det i alla fall :) Jag är verkligen nyfiken på brow wizen, speciellt när ni ger så bra betyg till den!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.