Jag köpte ju ett par lack från CLAUDIA i somras och nu när jag testat massvis med höstlack har de helt och hållet kommit i skymundan. Jag föll för det här citrongula krämlacket med en gång och hoppades på att formulan inte skulle vara lika tråkig som den brukar vad gäller gul lack. Lemonade är sådär härligt citronigt, pastelligt jag vill ha dem!

DSC_22k58DSC_22g52DSC_22f51

Det var inte jättekul att lacka med, men det hade jag ju faktiskt redan förväntat mig. Lite tjockt ibland, lite tunt ibland, men överraskande nog blev det inga fula ränder när det väl torkat. Jag har tre lager här. Det tog lite längre tid att torka efters0m lagren blev så ojämna, men slutresultatet blev ändå riktigt okej.

Jag köpte mitt Claudia Nailpolish för 10 SEK på Gekås i Ullared. Eleven.se är en av Claudia’s återförsäljare och där kostar lacken 39 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.