DSC_27J06DSC_27F12DSC_27ss01

Viva La Diva Hard Rock Sweetie följde med hem när jag var på Åhléns utförsäljning i Västervik. Jag har bara ett läppstift från Viva La Diva sedan tidigare, ett absolut nedköp, som jag inte riktigt har en aning om varför jag köpte från första början. Det är en frostig rosakorallig historia som inte är speciellt smickrande på läpparna över huvud taget…

Hard Rock Sweetie har en kall rosa nyans och är lite mer rosa än vad jag brukar bära. På läpparna ser det mycket kallare och mer rosa än vad jag förväntade mig när jag såg  det i hylsan.

DSC_27j94

Läppstiftet är väldigt krämigt och är nästan lite för mjukt när man applicerar det. Jag är lite rädd att stiftet ska gå sönder när jag använder det: men fördelen med att det är så mjukt är att det är lätt att applicera och glider på fint över läpparna.

Jag kommer verkligen se över Viva La Divas läppstift oftare nu när jag vet hur fina de är. Malin, som förövrigt kom med massa fotoråd när jag träffade henne, har en kanonswatch på Hard Rock Sweetie som gör att min bild bleknar i jämförelse.

Viva La Diva Lipstick har ett rekommenderat pris på 70 SEK och finns att köpa på bland annat Åhléns & Nelly.com.

You May Also Like

2 comments

Reply

Oj det var ju riktigt fint :) har deras läppstift i soft pink och är inte så glad i konsistensen :)

Reply

Ja det är riktigt fint :) Jag är osäker på vilken Soft Pink är, vad är det med konsistensen som är fel? :8

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.