NOTD:OPI I KNEAD SOUR-DOUGH

OPI I Knead Sour-Dough är ett brunröd-rost-skimrigt lack som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det ska föreställa. Det går nog lite åt torkad leverpastej-hållet ändå, håller ni inte med mig?

IKSD var ett av de lack jag kände lite mindre för i San Franscisco-kollektionen. Det föll mig inte riktigt i smaken men jag kan ju inte strunta i att testa det bara därför! Det kan ju finnas någon annan som gillar det mer än mig och då är det ju rätt najs med swatches ändå.

DSC_25n95DSC_26f04DSC_260n6

Det är synd att det ser lite skadat ut på bilderna. Jag vet inte riktigt om jag inte lät det torka ordentligt eller om det bara ser skadat ut i ljuset. Jag letar ljus i det här huset konstant, men jag hittar inget riktigt bra ställe  – inte som balkongdörren hemma i Norrköping 

Det finns ingenting att anmärka på formulan heller. Den här kollektionen håller verkligen formula-måttet med råge. Det torkar fint och det blir helt okej med överlack, men jag kan fortfarande inte riktigt släppa känslan av att det inte riktigt passar mig.

Vad tycker ni, är det något snyggt?

OPI NAILPOLISH har ett rekommenderat pris på 150 SEK och finns bland annat att köpas på ELEVEN.SE, ÅHLÈNS, KICKS & EBAY.