Jag har hittat en helt ny favorit-läpprodukt den här hösten. Jag trodde helt ärligt att jag var den sista som skulle falla för IsaDora’s nya color chock glossy lipstain, men jisses vad fel jag haft! Först köpte jag urläckra Cabaret Red, sen föll jag för Diva Pink.

Diva Pink är ett chockrosa lipstain med härligt glitter i. Glittret syns inte direkt på läpparna (och absolut inte på bilderna) men finns där och syns väldigt bra på handryggen, men ingen annanstans. Alltid något!

DSC_2g716DSC_27f17

LipStain’et kommer i en behändig liten hylsa med filtapplikator. Det luktar marsansås () och glider lätt på läpparna och ger färg med en gång. Först var jag rädd att det skulle bli svårdoserat och ojämnt, men det lägger sig faktiskt väldigt fint över läpparna. Man måste däremot vara väldigt noga med att lägga någon form av primer på läpparna – primer/läppenna/concealer osv – för att det inte ska blöda för mycket.

Annars håller det under en väldigt lång tid: det håller sig glossigt i någon timme och mer, sen mattas glosset av, läpparna hålls chockrosa ett tag till, och sedan är det dags att applicera mer.

DSC_277j0

Det var väldigt svårt att få fram rätt nyans på fotot eftersom det är så POWPANG-på. Det är verkligen tokigt rosa och jag är fortfarande stum av förvåning att jag går omkring med det ute. Visst låter det rätt bisarrt? Jag ska kalla mig skönhetsbloggare och allt.

Jag älskar verkligen Diva Pink. Om jag hade fått hade jag burit det hela tiden, men jag får inte ha starka läppfärger på jobbet. Lite småtråkigt faktiskt, fler borde se hur snyggt det är.

IsaDora Color Chock glossy Lipstain (DIVA PINK) finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, LINDEX, ELEVEN.SE samt i välsorterade livsmedelsbutiker. Har ett rekommenderat pris på 129 SEK.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag förstår inte mig själv, jag har typ bara rosa läppgunk i den nyansen men vill ändå ha mer.

Reply

Heh, men jag är likadan!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.