Idag har jag och Malin varit på resande fot med slutdestination Stockholm. Ett av dagens schemapunkter var pressvisning på The Body Shop med anledning av lanseringen av höstens produktserienyhet Honeymania. På plats var ett helt gäng andra bloggare, Beleza-Tina, Purity-Sanna, Froken Rosa- Des, Pssion-Emelie, Frida Skoglund, Linda Hallberg, BrownSugar- Sara, Lipglossbitch- Helena och en hel massa andra fina tjejer.

bild1bild2

Förutom genomgången av de honungsdrypande hudvårdsprodukterna fick vi se närmre på den nya White Musk Smoky Rose-doftserien och de nya radiance-produkterna som var helt makalöst fina.

När jag kommer hem ska jag ge en lite mer ingående genomgång av höstens nyheter, men nu ska jag och Malin sova efter en väldigt lång och rolig dag. I morgon bär det av till Veckorevyn blogawards och allt det innebär!

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh så kul!
Jag var tvungen att tacka nej pga kurs på jobbet, så tidigt i morse blev kursen inställd vilket betyder att jag kunde gått sååååå typiskt

Reply

Men åh vad synd, då hade vi ju kunnat ses! Hoppas du du kan gå någon annan gång.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.