Vi fortsätter med höstlacken! Nu är det inte så många kvar innan jag har visat upp alla lack ur San Franscisco-kollektionen. Vilken tid det tar egentligen! Sedan är det ju bara att hoppa på vinterns lack så att jag inte blir för sent ute med dem. Men visst börjar det bli hög tid för höstmurrlacken nu? Den här veckan har varit oerhört kall och rå i jämförelse med förra veckan.

In The Cable Car-pool Lane är ett av kollektionens krämlack och är härligt plommonlila. Faktiskt en, för mig, otippad favorit. Jag trivdes väldigt bra i den här nyansen och tänker mig att det passar till det mesta, vardag som fest.

DSC_27j82DSC_278g7DSC_27f91

 

Jag har två lager In The Cable Car-pool Lane här, men hade behövt ytterligare ett för ett mer heltäckande resultat. I dunklet syntes det inte att det behövdes ett extra lager, men när jag väl kom ut i ljuset såg det annorlunda ut. Formulan var lika fin som på de andra lacken och gled ut som smör på naglarna. Det torkade jämnt och fint och blir riktigt spegelblankt med överlack.

Jag gillar verkligen enkelheten i krämlack: de ser snygga, murriga, fräscha och grymma ut på en och samma gång. Visst att glitter slår det mesta, men krämlack i all ära ♥ Vad tycker ni, är det någonting som faller er i smaken?

 

OPI NAILPOLISH HAR ETT REKOMMENDERAT PRIS PÅ 150 SEK. FINNS ATT KÖPA PÅ BLAND ANNAT ÅHLÉNS, KICKS, ELEVEN,SE, DIVERSE VÄLSORTERADE PARFYMERIOR SAMT EBAY.

You May Also Like

6 comments

Reply

Väldigt höstig och vacker, mustig färg. Gillar såna här mörka lack. Så vackert, :-)

Reply

Jag håller med dig Ann-Sofie, det är urläckert! Jag kan tänka mig att det är snyggt i en funky french eller någon annan snygg manikyr :)

Reply

Detta är såå snyggt :) Kanske får bli nästa lack att provas ur SF :)

Reply

Åh det tycker jag verkligen att du ska göra :)

Reply

Vilket fräck färg. Gillar inte mörka lack men detta är nog ett av de få jag gillar väldigt mycket :)

Reply

Det är faktiskt riktigt läckert! Jag älskar murriga färger på hösten :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.