NOTD: OPI In The Cable Car-pool Lane

Vi fortsätter med höstlacken! Nu är det inte så många kvar innan jag har visat upp alla lack ur San Franscisco-kollektionen. Vilken tid det tar egentligen! Sedan är det ju bara att hoppa på vinterns lack så att jag inte blir för sent ute med dem. Men visst börjar det bli hög tid för höstmurrlacken nu? Den här veckan har varit oerhört kall och rå i jämförelse med förra veckan.

In The Cable Car-pool Lane är ett av kollektionens krämlack och är härligt plommonlila. Faktiskt en, för mig, otippad favorit. Jag trivdes väldigt bra i den här nyansen och tänker mig att det passar till det mesta, vardag som fest.

DSC_27j82DSC_278g7DSC_27f91

 

Jag har två lager In The Cable Car-pool Lane här, men hade behövt ytterligare ett för ett mer heltäckande resultat. I dunklet syntes det inte att det behövdes ett extra lager, men när jag väl kom ut i ljuset såg det annorlunda ut. Formulan var lika fin som på de andra lacken och gled ut som smör på naglarna. Det torkade jämnt och fint och blir riktigt spegelblankt med överlack.

Jag gillar verkligen enkelheten i krämlack: de ser snygga, murriga, fräscha och grymma ut på en och samma gång. Visst att glitter slår det mesta, men krämlack i all ära ♥ Vad tycker ni, är det någonting som faller er i smaken?

 

OPI NAILPOLISH HAR ETT REKOMMENDERAT PRIS PÅ 150 SEK. FINNS ATT KÖPA PÅ BLAND ANNAT ÅHLÉNS, KICKS, ELEVEN,SE, DIVERSE VÄLSORTERADE PARFYMERIOR SAMT EBAY.