Jag tillbringade min onsdagkväll med en rad andra kalaspinglor på THE BODY SHOP på Drottninggatan i Stockholm. Kvällens syfte var att få en inblick i höstens läckra nyheter; hudvårdsserien Honeymania &  doftserien White Musk Smoky Rose.

DSC_29m25DSC_2k897

 

Till en början blev det bara att gå runt i butiken och nosa på precis allting innan presentationen kom igång. Det var kul att se så många koncentrerade miner och kameror framme! Personalen på The Body Shop hade verkligen ordnat till lokalen toppenfint och inbjudande.

 

DSC_29n04DSC_291m1DSC_28v89

 

Honeymania är förmodligen The Body Shop’s huvudattraktion under hösten: berikad med vildhonung från Etiopien (ekologisk & comminuty fair trade) är det tänkt att få många användare på fall. Produktserien innehåller en rad mjukgörande och fuktighetsbevarande godbitar som alla har en gudomligt blommig, söt, honungdoft. Honeymania lanseras 26 September.

Bland nyheterna hittar vi: Honeymania Lip Balm 10 ml/60 SEK, Honeymania Soap 100 g/40 SEK, Honeymania Shower Gel 250 ml/85 SEK, Honeymania Eau de toilette 30 ml/155 SEK, Honeymania Bubble Bath Melt 300 ml/160 SEK, Honeymania Body Butter 200 ml/185 SEK & Honeymania Body Scrub 200 ml/200 SEK.

DSC_28k93

 

Höstens andra nyhet är den nya gåtfulla uppdateringen av The Body Shop’s White Musk-serie. White Musk Smoky Rose är en sensuell och förförisk doft med noter av  rosor, mysk och rökig tobak. Smoky Rose är för mig en sådan där doft som passar alldeles utmärkt på kvällen; kanske under en härlig middag med vänner eller dejten? Nog, för min del, för tung för att bära dagtid, men kommer förmodligen bli en favorit hos väldigt många. Den doftar verkligen underbart!

I serien finner vi;  Body Wash 250 ml/135 SEK, Eau De Parfym 30 ml/295 SEK, Body Lotion 250 ml/175 SEK, Eau de Toilette 30 ml/225 SEK eller 60 ml/355 SEK och Fragrance Mist 100 ml/195 SEK.

DSC_29g22DSC_29g23

 

Och till sist, men absolut inte av minsta vikt, fick vi en exklusiv förhandstitt på kommande lansering i Oktober: The Body Shop’s lystergivande Radiance-makeuprodukter. Bland annat Brush on Radiance Sunlight (pärlorna) & Shimmer waves, det pressade pudret som ger en magisk lyster. Behöver jag säga annat än att jag kommer sträcka mig efter dem bägge? Mer information kommer komma under hösten.

Kvällen var i det stora hela väldigt lyckad och det var så himla roligt att träffa alla bloggtjejer igen. En del har jag träffat tidigare, en del ansikten var helt nya, men trevliga som få  Det är verkligen kul att kunna träffas såhär, se på nya produktlanseringar och umgås. Världens bästa kombo.

Vi fick alla en stor påse hem med produkter ur serien och jag ska börja testa dem så fort jag bara kan (efter den här jobbhelgen!). Jag är verkligen nyfiken på den helt nya Bubble bath Melt som ska vara en dröm i badvattnet, och den härliga scrubben som förhoppningsvis kommer göra under för ledsen hud i behov av uppmuntran. Min hud behöver verkligen lite boost nu i väderskiftet, så den här lanseringen passar mig alldeles utmärkt.

Vad tycker ni, är det någonting ni blir nyfikna på?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag är galet nyfiken på Radianceprodukterna :) Synd jag fick lov tacka nej till detta..men vi kanske ses någon annan gång :)

Reply

Åh, om jag är! De var så SJUKT fina. Jag fick testa dem och det var nästan så att jag hade velat ta med mig deras exemplar hem :P Det var synd att du inte kunde komma men det kommer ju fler gånger, jag hoppas att vi kan träffas någon gång under hösten :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.