OPI Havent the Foggiest är ett av de få metallicblänkande lacken i San Franscisco-kollektionen. Det ser ut lite som smält silver i flaskan och var ett av de lack som fick min uppmärksamhet med en gång när kollektionen anlände hemma hos mig. Det är ljuvligt foillack som reflekterar ljus som jag vet inte vad: det tog ett tag innan det gick att fotografera det vill jag lova!

DSC_28G04DSC_2g802DSC_28g03

Det finns absolut ingenting jag inte gillar med det här lacket. Det är GUDOMLIGT (vanligt förekommande ord här har jag märkt) att lacka med. Flyter på fint över nageln, blir inte randigt över huvud taget, torkar fint. Om det inte vore för att jag allt för ofta har väldigt kort tid på mig att lacka naglarna hade det varit en one-coater, men jag behövde två lager för att vissa naglar fick mer stryk än de andra.

Jag gillar verkligen hur det ser ut som smält silver på mina naglar. Jag fick ta av mig min gröna tröja när jag fotade det, eftersom det gröna reflekterades i det silvriga. Lite för att poängtera hur grymt blankt och reflekterande det var när jag bar det alltså.

OPI NAILPOLISH innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns bland annat att köpa på KICKS, ÅHLÉNS, ELEVEN.SE, BEAUTYBAY.COM, EBAY etc.

You May Also Like

4 comments

Reply

Det är sjukt snyggt, älskar det!

Reply

Jag håller med dig :P

Reply

Ännu ett läckert lack….. love it!!!

Reply

Ja det är kanonfint!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.