Om jag blev överraskad-glad-förvånad-oförmögen-att-säga-någonting-alls när jag fick ett paket från fina Malin när vi satt och väntade på vårt anslutningståg i Linköping förra veckan. Tjusigt inslaget i svart papper (!) hittade jag Anastasia Bold & Beautiful Kit. Jag sa tack typ en miljon gånger och hade det inte varit för att det blir tjatigt i längden hade jag sagt det många gånger till. Tack så hemskt mycket Malin 

 

DSC_29j27DSC_30n17

Anastasia Bold & Beautiful Kit är en kombinerad bryn- och ögonskuggebox från Anastasia Beverly Hills. I en otroligt fin kartong finner vi två små boxar – volume 1 & volume 2. Alltså jag är en sådan sucker för sådana här fina förpackningar, Anastasia vet verkligen hur de ska få mig (och andra?) att falla på näsan och dregla nästan lite för mycket.

 

Volume 1 Bold Brows

DSC_30j16 DSC_29h36

Volume 1 Bold Brows innehåller två brynskuggor, en pincett och en dubbelsidig pensel. Nyanserna på skuggorna heter medium Ash och medium Brown. Jag är jättenyfiken på Anastasias brynprodukter så det ska bli en riktig fröjd att testa skuggorna. Jag är dessutom nyfiken på om den snedskurna penseln fungerar så bra som jag hoppas att den gör – det är rätt svårt att hitta bra snedställda borstar som är tillräckligt fast i borsten.

Volume 2 Beautiful Eyes

DSC_301j5DSC_29j34

Volume 2 Beautiful eyes innehåller fyra ögonskuggor – en matt och tre skimriga. En nude, en tjusig korallskimrande historia, en bra att ha brun-isch halvskimmer/halvmatt-skugga samt en urläcker sotsvart halvmatt skugga med lite guldigt och bronsigt glitter. Jag skulle nog inte kalla den sistnämnda skimrig i ren bemärkelse, mer att den har stora glitter i sig, men glittrar och glimmar gör den onekligen.

DSC_30559

Skuggorna är applicerade torra på ett tunt lager Too Faced Shadow Insurance. De är fina i pigmenteringen (t om den nude/beige-färgade skuggan är fint pigmenterad trots att den är så ljus och knappt syns på bilden). Den svarta skuggan fäller dock en del glitter, den ser ut att skimra mer i paletten än vad den gör swatchad.

 Det återstår att se hur skuggorna ser ut på locket, om glittret faller bort från den svarta eller om den håller sig skimrig och om den nudefärgade träder fram någonting väl applicerad. Den korallfärgade skuggan var krämig och fin i formulan och den tror jag blir en höjdare!

Jag tycker att det är en riktigt fin liten palett som är lätt att ta med sig i väskan: den tar ingen direkt plats och det är behändigt att ha med brynprodukterna på samma ställe. Jag är så glad att jag fick den här lilla asken av Malin, det var så himla omtänksamt gjort och ja – jag vet inte riktigt vad jag ska säga som väger upp till det jag känner :)

Anastasia Beverly Hills finns att köpa på bland annat NELLY.COM, KICKS.SE & ELEVEN.SE.

You May Also Like

3 comments

Reply

Jag har detta med tycker det är superbra. Den mörka brynskuggan är dock mer en kräm men det kanske du redan upptäckt? Jag tycker borsten funkar hur bra som helst :)

Reply

Jag är en sucker när det gäller förpackningar :)
Ser ut som en jättehärlig box och jag älskar skuggorna :) Måste försöka få tag på en egen :)

Reply

Skönt att höra att jag inte är ensam :P Men förpackningarna gör ju så himla mycket!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.