Förra veckan hade jag och Malin två intensiva dagar. Först pratade vi bort tre, fyra timmars resväg, sen var vi sminkmodeller på Mariart i Stockholm (TACK MALINS MOBILAPP!). Därefter hittade vi vår sovplats för natten och letade upp någonstans att äta. Sen bar det av till The Body Shop på Drottninggatan för pressvisning av höstens nyheter (inlägg om serierna dyker förhoppningsvis upp i morgon) där vi träffade massvis med andra fina skönhetsbloggare.
kollage1

kollage2

Under torsdagen blev vi påregnade och åkte ut till Täby centrum för att kolla in Lóréals nya koncept-butik och, självklart (!), Sephora. Efter en frozen Yoghurt drog vi till centrala Stockholm igen och blev sminkade på TBS inför Veckorevyn Blogawards, eftersom Malin vunnit en tävling TBS anordnat.  Vi blev fotograferade, alldeles sena och fick springa omkring i långklänning innan vi hittade Astoria.

Vi minglade (läs: aningen star-strucked) med ett gäng otroliga människor (Molly Sandén är förövrigt kalassnygg, om ni inte visste det redan). Därefter försökte vi tappert ta oss till Cityterminalen med alla påsar vi drog omkring på, och 02.48 var jag hemma. 05.10 gick jag upp igen, men det är en annan historia!  Tack Malin, Malins sambo (chaufför) och Body Shop för två fina dagar :)  Det var kanonkul ♥ 

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh vad roligt ni ser ut att ha haft det, superskoj.

Reply

Det var kanonkul :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.