Jag har fastnat helt och hållet för den här effekt-trenden i år! IsaDora fortsätter leverera med nya Sugar Crush-nyanser och jag tror att vi kommer se en hel del av de nya nyanserna på bloggarna i höst och vinter.

Jag måste erkänna att jag längtar efter skimmer, glitter och ännu mer skimmer (jag ska gå en räd i lacklådan snart hade jag tänkt) nu när det verkligen börjar murra på utomhus. Sedan finns det ju en hel del lack som lockar ur höstkollektionerna som jag fortfarande inte riktigt hunnit ge mig hän och se närmre på. IsaDora Emerald Crush är i vilket fall som helst ett av de nya Sugar Crush-lacken som är ute på marknaden.
DSC_31g13DSC_31m01DSC_31g14DSC_31j10

Första lagret var lite väl i skiraste laget och Emerald Crush såg mer grått än svart ut. Efter ett andra lager började det faktiskt bli bättre och när det väl torkat såg det svart och fint ut i basen. Jag har fortfarande väldiga svårigheter med IsaDoras alldeles för breda penslar: mina naglar drunknar i borsten! Efter lite klibb och klabb lyckades jag få det hyfsat jämnt över nageln, men det chippade tråkigt nog redan efter mindre än en dag. Jag hade hoppats på lite bättre hållbarhet än så.

Den nedersta bilden la jag till för att försöka ge en bild av hur mycket glim och glam det faktiskt finns i det här lacket! Utan överlack ser det rätt matt ut, och glittret träder inte fram så bra som man hade hoppats (det ser ju kanonläckert ut i flaskan). Jag har inte testat med överlack än, men jag tror det får bli nästa projekt. Jag kan tänka mig att det är urläckert.

Har ni testat några  av höstnyanserna från IsaDora än? Vad tyckte ni?

IsaDora Sugar Crush har ett rekommenderat pris på 79 SEK.

You May Also Like

3 comments

Reply

Det är ju bara sååå läckert! :-)

Reply

DET ÄR JU DET <3

Reply

tjusigt

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.