Eftersom The Body Shop var en av huvudsponsorerna på Veckorevyn Blogawards fanns det en hel del godbitar från TBS’s sortiment i goodiebagen.  Jag har inte testat All-in-one cheek colour tidigare och blev riktigt glad över att 05 Bubblegum fanns i tygkassen.

DSC_31h61DSC_316h3

 

Bubblegum är lätt att plocka upp på rougeborsten och ger huden en fräsch, rosa nyans på kinderna. Det blir lätt pudrigt (syns på swatchen) så det kan vara bra att slå bort överflödigt rouge innan man applicerar det och blir FÖR rosa på kinderna. Annars gillar jag den här lite kalla nyansen, annars brukar jag ha någonting med skimmer i, Bubblegum är fin i all sin enkelhet.

DSC_31t74

 

Vad tycker ni om att ha på era kinder? Ljust – mörkt? Jag är väldigt mycket för korall-guld-skimmer-aprikost: lite lätt glow sådär. Jag är så himla blek till vardags att jag bara ser väldigt översminkad ut om jag har ett mörkare rouge så valet faller ofta på lättare typer. Har ni något favoritrouge att tipsa om?

 

All-in-one Cheek Colour finns i sju olika nyanser och har ett rekommenderat pris på 125 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

jag drar mig ofta mot korall/orange/persiko-aktiga rouger. men jag gillar även lite bronze-aktiga. mina absoluta favoriter är utterly game, melba och alpine bronze från mac :)

Reply

Som jag då, de är ju så himla läckra! :D Åh, jag ska kolla upp dem!

Reply

Rouge är verkligen en av mina favoriter med sminkandet. Har hur många som helst, denna var fin :) Påminner lite om Make up store Matt glory :)

Reply

Jag har börjat uppskatta rouge mer och mer :) Åh jaså? Det är kul att hitta liknande rouge från olika märken – det blir lite mer valmöjligheter då ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.