Orly Halley’s Comet är ett av mina absoluta, absoluta, ABSOLUTA favoritlack. Det har allt – mina favoritfärger tonade till ett – grönt och blått – och ett otroligt glitter/shimmer/glassflakes-aktig finish som ser helt otrolig ut på naglarna. Jag saknar verkligen min nagellacksamling när jag inte har den i närheten: det finns så mycket godbitar där i som inte får användas för att jag inte har möjlighet att komma åt dem.

DSC_31g29DSC_31g42DSC_31g41DSC_31g43

Jag använde tre tunna lager av Halley’s Comet för att få det täckande. Det flyter ut fint över nageln, torkar snabbt och blir kanonläckert med ett lager snabbtorkande nagellack. Cosmic FX var verkligen en av ORLY’s mest smash-on-rakt-på kollektioner. Alla lacken är unika i sitt slag och Halley’s Comet är verkligen den framträdande stjärnan bland dem alla.

 

Jag är faktiskt osäker på var man kan få tag på ORLY i Sverige. Jag köper mina lack från EBAY när jag faller för frestelsen.

You May Also Like

One comment

Reply

Detta går inte att få tag på längre va? Varför har du inte din samling i närheten?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.