RÄDDAREN I NÖDEN

Jag vet inte hur många OPI NATURAL NAIL STRENGTHENER jag använt upp under åren som gått och jag vet inte hur många gånger jag sagt att det är det bästa jag använt – men trots det har jag envisats med att testa annat som gett mindre bra resultat.

Just nu är mina naglar ett sorgearbete i sig, så mamma och jag gjorde slag i saken och beställde hem våra riddare i skinande rustning och medgav att vi saknat dem alldeles för mycket.

DSC_32G61

Vad jag vet i dagsläget är att man inte får tag på dessa i Sverige. Jag har ingen som helst aning om varför eftersom det gör under med mina naglar, men det är inte speciellt svårt att buda hem dem från USA.

I skrivande stund sitter jag och multitaskar – bloggar -filar naglarna – försöker ordna med en manikyr och naturligtvis kommer en av dessa guldklimpar lägga grunden för mina kommande starka och friska naglar.

JAG KÖPTE OPI NATURAL NAIL STRENGTHENER PÅ EBAY FÖR CA 76 KRONOR FLASKAN (FRAKT TILLKOMMER).

You May Also Like

7 comments

Reply

Detta är verkligen en superbra produkt. Älskar den!!!

Reply

Jag tycker att det är toppen! Har du använt det länge?

Reply

Är det helt fantastiskt då? Hur lång tid tar det innan du ser någon skillnad? Jag har prövat igenom ca 10 olika nagelstärkare som inte fungerar på mig, ska gå över till Trind nu tänkte jag.

Reply

Självklart fungerar produkter olika bra på olika personer, men jag upplever ONNS vara riktigt bra. Nu har jag inte använt det på över ett år för att jag testat nagelstärkare åt alla håll och kanter, men jag upplever att mina naglar blir mycket starkare, skivar sig mindre och håller längre. Jag kan inte säga mellan tummen och pekfingret hur lång tid det tog innan jag märkte resultat förra omgången jag använde det, jag brukar alltid ge sådant här ett par månader innan jag yttrar mig om saker och ting, men det tog ju inte FÖR lång tid innan jag la märke till bra resultat. Hm, jag tror tamigtusan att det ska finnas en gammal recension bak i arkivet någonstans, jag ska se om jag hittar den!

Säg bara till om det är något mer så ska jag försöka svara vettigt på det.

Reply

Jag har så dåligt tålamod och vill se resultat efter typ 3 veckor, annars dissar jag produkten. Nu sitter jag med Millionals från Essie och ser ännu ingen skillnad, tror iofs att mitt problem ligger i mitt DNA, har tunt hår och tunna naglar.

Reply

Haha ja du får nog vänta i lite mer än tre veckor för att det ska visa någon effekt. Jag brukar ge det flera månader innan jag kan börja gnälla :P Nu börjar naglarna bli ”hårda” när jag har underlacket på men de är fortfarande väldigt sköra utan, men jag tror att jag har lite vitaminbrister av olika slag så det kan bidra till rätt mycket.

Det är ju rätt svårt att jobba mot sitt dna :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.