NYTT IN: OPI NATURAL NAIL STRENGHTENER

RÄDDAREN I NÖDEN

Jag vet inte hur många OPI NATURAL NAIL STRENGTHENER jag använt upp under åren som gått och jag vet inte hur många gånger jag sagt att det är det bästa jag använt – men trots det har jag envisats med att testa annat som gett mindre bra resultat.

Just nu är mina naglar ett sorgearbete i sig, så mamma och jag gjorde slag i saken och beställde hem våra riddare i skinande rustning och medgav att vi saknat dem alldeles för mycket.

DSC_32G61

Vad jag vet i dagsläget är att man inte får tag på dessa i Sverige. Jag har ingen som helst aning om varför eftersom det gör under med mina naglar, men det är inte speciellt svårt att buda hem dem från USA.

I skrivande stund sitter jag och multitaskar – bloggar -filar naglarna – försöker ordna med en manikyr och naturligtvis kommer en av dessa guldklimpar lägga grunden för mina kommande starka och friska naglar.

JAG KÖPTE OPI NATURAL NAIL STRENGTHENER PÅ EBAY FÖR CA 76 KRONOR FLASKAN (FRAKT TILLKOMMER).