Ett blått krämigt liquid sand-lack. Ja, först var jag inte direkt imponerad. Hur kan texture vara snyggt utan glitter eller någon form av annat som händer i det? Så påminde jag mig om mina fina pastelltextureeffect-lack från Barry M och bet mig i tungan och testade kanonblå Warf!Warf! Warf!

Och vet ni vad, det är riktigt sött.

DSC_28j18DSC_28j25DSC_28g35

Den blå färgen är riktigt riktigt lysande blå. Lite åt det korniga hållet men ändå inte. Formulan är riktigt trevlig, första lagret blir lite tunt och rinnigt men lager nummer två blir mycket bättre. Warf!Warf!Warf! torkar lite långsamt (jag är ju så bortskämd med snabbtorkande överlack) och jag ger det alldeles för lite tid innan jag är påväg någon annanstans.

Vad tycker ni om texturelack i krämfinish? Tycker ni att de blir enkla/saknar blinget eller är det någonting ni kan tänka er?

OPI nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 sek och går bland annat att köpa på åhléns, kicks, eleven.se, ebay.com, beautyplanet.se etc.

You May Also Like

8 comments

Reply

Blått är en väldigt fin färg :)

Reply

Åh, jag älskar blått ^^

Reply

Jag älskar färgen och tycker om att byta mellan matta strukturlack och de med glitter i, gillar båda lika mycket faktiskt.

Reply

Ja de är faktiskt riktigt läckra i båda utföranden :)

Reply

såg detta på puritys blogg för ett tag sen och nä… det är verkligen ingenting för mig :( tycker det ser ut som man målat naglarna precis innan man ska lägga sig och sen somnat innan det torkat, så det förstörs under natten… tycker det är så himla mycket finare när det är glitter osv. så det ”händer” nåt :’)

Reply

Men haha vilken rolig liknelse! Jag tycker väl kanske inte riktigt som du med lakanmärkena, men jag håller med dig om glittret :)

Reply

Jag tycker om glittriga bättre men tycker krämlacken är häftiga! Köpte ju på mig hela CG’s kollektion med krämstrukturlack och de tyckte jag riktigt mycket om, men tycker ändå att de glittriga är lite finare! ;D

Reply

Åh, jag har faktiskt inte köpt china glaze på länge, men jag håller med, de glittriga är det lite mer stuns i ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.