NOTD: OPI WARF! WARF! WARF!

Ett blått krämigt liquid sand-lack. Ja, först var jag inte direkt imponerad. Hur kan texture vara snyggt utan glitter eller någon form av annat som händer i det? Så påminde jag mig om mina fina pastelltextureeffect-lack från Barry M och bet mig i tungan och testade kanonblå Warf!Warf! Warf!

Och vet ni vad, det är riktigt sött.

DSC_28j18DSC_28j25DSC_28g35

Den blå färgen är riktigt riktigt lysande blå. Lite åt det korniga hållet men ändå inte. Formulan är riktigt trevlig, första lagret blir lite tunt och rinnigt men lager nummer två blir mycket bättre. Warf!Warf!Warf! torkar lite långsamt (jag är ju så bortskämd med snabbtorkande överlack) och jag ger det alldeles för lite tid innan jag är påväg någon annanstans.

Vad tycker ni om texturelack i krämfinish? Tycker ni att de blir enkla/saknar blinget eller är det någonting ni kan tänka er?

OPI nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 sek och går bland annat att köpa på åhléns, kicks, eleven.se, ebay.com, beautyplanet.se etc.