Jag hade en sådan där dag i fredags – tro mig – då allt verkade gå fel. Det som gjorde dagen var sällskapet (Min sambo och min vän Emy) och att det var dags för lite pakethämtning – vem blir inte glad av paket liksom?

Ett av paketen innehöll Lavish Kit från Anastasia Beverly Hills, en kombopalett fylld av läckra höstiga ögonskuggor och resvänliga makeuptillbehör. Jag som är ett stort fan av paletter av alla dess slag (tror inte att det är en hemlighet direkt) tycker att det här kitet verkar vara en riktig tiopoängare, så nu hoppas jag att paletten håller samma kvalité som ögat skvallrar om.

DSC_32b15

DSC_32g16 DSC_32m25

DSC_32f34

Lavish Kit innehåller bland annat tio läckra ögonskuggor i olika finish – cream, antique, rum cake, moss, truffle, ballet,orange soda, sienna, pink sapphire & black Diamond. Utöver dessa namngivna (!) godbitar innehåller kitet så mycket som:

  •  Precisions-pincett
  •  Perfect brow pencil (en liten söt snutt!)
  •  Covet waterproof eyeliner
  •  Dubbelsidig ögonskuggeborste
  •  Inspirationsbok med vardags- och fest-looks

Nyanserna på skuggorna (tegelröda Sienna!) ser ut att vara helt rätt för årstiden och jag är jättenyfiken på eyeliner, pincett och brynpenna. Jag har inte hunnit mer än att smånosa på spektaklet och har tänkt swatcha, testa, recensera och kommentera så snart jag får möjlighet till det: eventuellt när ljuset är mer tillgängligt än de sista gångna dagarna. GE MIG LJUS TACK!

Har ni kanske några erfarenheter av kitet? Vad tyckte ni om det?

Lavish Kit går bland annat att köpa på ELEVEN.SE. Andra webshoppar som säljer produkter ur Anastasia’s sortiment är KICKS.SE, NELLY.COM. Har ett rekommenderat pris på cirka 495 SEK.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh vilken underbar palett. Så mycket fina skuggor, ser fram emot att se dessa. :-)

Reply

Ja den verkar verkligen kanon! :) Jag ska försöka swatcha den på söndag om det är lite ljus ute!

Reply

Älskar den!

Reply

Har du swatchat den än? :o

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.