OPI MARIAH CAREY CHRISTMAS COLLECTION 2013 FLASKBILDER

Jag trodde att jag skulle kunna hålla mig från att visa lacken till dess att jag testat klart hela San Franscisco-kollektionen, men tji fick jag. Lacken står här hemma och är gruvligt läckra och det riktigt kliar i fingrarna att sätta tänderna i dem. Ja – förstår ni? – jag har inte ens rört dem än!

Som vi diskuterat tidigare är julkollektionen en mastodonthistoria på 18 lack i kräm- glitter- liquid sand, skimmer- och gud vet vad-finish. Om det inte finns ett lack för alla i den här samlingen godbitar får jag nog äta upp ett av mina läppglans här hemma.

DSC_26k71DSC_26m69DSC_26k74

Som sagt. Det är en hel del lack i olika tappningar och det ena ser finare ut än det andra. Jag ÄLSKAR glitter av alla dess slag och kommer bli heltokig på de här skönheterna. Håller ni inte med? Först var jag ju en aning skeptisk till alla röda nyanser – jag är ju mer grön om julen än röd – men tycker ändå att OPI lyckats med att ta fram lite röda som åtminstone skiljer sig från varandra.

DSC_26j92Visions of Love

DSC_269k3Sleigh Ride For Two

DSC_26j95Cute Little Vixen

DSC_26k91Underneath The MistleToe

DSC_269j4In My Santa Suit

DSC_26f96All I Want For Christmas Is OPI

DSC_268k7Warm Me Up

DSC_268k6All Sparkly And Gold

DSC_26k83My Favorite Ornament

DSC_26j85Wonderous Star

DSC_26m88Ski Slope Sweetie

DSC_26j90I Snow You Love Me

DSC_26v75Emotions

DSC_267v9Kiss Me At Midnight

DSC_2v682It’s Frosty Outside

DSC_26f77Silent Stars Go By

DSC_267v8Make Him Mine

DSC_26v80Baby Please Come Home

Vi gör såhär – jag nämner de lack jag fann lite mindre lockande med tanke på att de är färre än de jag tycker om. Sleigh Ride For Two (röd-brun-aktigt) och Emotions (svart Liquid Sand) var ett par av de lack jag inte riktigt förstod mig på. Sleigh… för att det har en sådan där suspekt nyans – är den röd, brunröd eller vad tusan?  – och Emotions för att, tja, det är ett svart effektlack. Hur mycket sandkornsknottror ser vi på ett svart lack? Det återstår dock att se. Warm Me Up är också ett sådant där lack jag är lite snedställd till – är det snyggt eller ser det mer fästing – förlåt – grått ut?

Återigen:  jag faller alltid för glitter. Glitterglitterglitter – det är min melodi. Jag ser bara ett gäng fantastiska lack här, isiga, frostiga, läckra. Jo, det här kommer bli en riktigt fröjdefull (lack)-tid!

OPI nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK.