Förra veckan visade jag ju er lite bilder på Anastasia Lavish Kit som fick mitt hjärta att klappa lite snabbare (för några av er också fick jag höra!) och tänkte att det var dags att swatcha de ögonskuggor som tillhörde beautyboxen.

DSC_32b15DSC_32m25

Paletten innehåller 10 ögonskuggor på 0.9 gram vardera. Sju av skuggorna är skimriga, tre av dem är matta. Cream, Ballet & Orange Soda är väldigt ljusa och skira, medan resterande skuggor är murriga och jordiga och riktigt höstigt murriga.

De swatchade skuggorna nedan är applicerade på en bas av Too Faced Shadow Insurance.

DSC_33k51Cream, Ballet

DSC_33j54Antique, Orange Soda

DSC_3m356Rum Cake, Sienna

DSC_335j8Moss, Pink Sapphire

DSC_33k63Truffle, Black Diamond

Som ni ser (eller ja, inte så tydligt kanske) är Cream och Ballet väldigt skira och är riktigt svåra att fånga upp på kameran. Cream är en utmärkt matt skugga att lägga vid brynbenet eller i inre ögonvrån medan Ballet är en pastellig rosa med mycket glitter. Orange Soda är också lite sämre pigmenterad än de andra skuggorna men ger ändå en fin lite orangerostig nyans.

Moss, Sienna & Antique är de riktiga storfavoriterna i den här paletten: de är välpigmenterade, lättapplicerade och ursnygga. Övriga skuggor är också väldigt fina, speciellt kolsvarta Black Diamond med sitt guldglitter och Pink Sapphire med sin lite svårbeskrivna nyansering.

Det är en fin palett som ger många valmöjligheter åt det mer höstiga hållet. Pink Sapphire har jag sett liknande hos Lumene, och jag försöker sätta fingret på var det är jag känner igen Moss ifrån sedan tidigare, men annars tycker jag att det är en trevlig samling skuggor.

Anastasia lavish kit har ett rekommenderat pris på 495 sek. Anastasias produkter finns bland annat att köpa på kicks.se, eleven.se & nelly.com.

You May Also Like

4 comments

Reply

De fyra sista är superfina. :-)

Reply

Åh, visst är de! Jag tänkte att jag skulle få tid att använda dem någon dag med :P

Reply

Åh, jag har fått hem bold and beautiful som också är ett kit från Anastasia och är grymt sugen på att testa det MEN nu är det så att jag inte vill sätta händerna i skuggorna förrän jag fått en bra bild och då jag jobbar på dagarna och behöver bra ljus så får jag vackert vänta……

Reply

JAG HATAR DET DILEMMAT! Jag har hur mycket grejer som helst hemma som ska fotas och som jag vill använda, men jag får aldrig tid (jag jobbar jättekonstiga tider på jobbet som ja – inget solljus alls kvar) att fota sakerna. Jag vill fota dem orörda liksom :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.