ANASTASIA LAVISH KIT EYESHADOW SWATCHES

Förra veckan visade jag ju er lite bilder på Anastasia Lavish Kit som fick mitt hjärta att klappa lite snabbare (för några av er också fick jag höra!) och tänkte att det var dags att swatcha de ögonskuggor som tillhörde beautyboxen.

DSC_32b15DSC_32m25

Paletten innehåller 10 ögonskuggor på 0.9 gram vardera. Sju av skuggorna är skimriga, tre av dem är matta. Cream, Ballet & Orange Soda är väldigt ljusa och skira, medan resterande skuggor är murriga och jordiga och riktigt höstigt murriga.

De swatchade skuggorna nedan är applicerade på en bas av Too Faced Shadow Insurance.

DSC_33k51Cream, Ballet

DSC_33j54Antique, Orange Soda

DSC_3m356Rum Cake, Sienna

DSC_335j8Moss, Pink Sapphire

DSC_33k63Truffle, Black Diamond

Som ni ser (eller ja, inte så tydligt kanske) är Cream och Ballet väldigt skira och är riktigt svåra att fånga upp på kameran. Cream är en utmärkt matt skugga att lägga vid brynbenet eller i inre ögonvrån medan Ballet är en pastellig rosa med mycket glitter. Orange Soda är också lite sämre pigmenterad än de andra skuggorna men ger ändå en fin lite orangerostig nyans.

Moss, Sienna & Antique är de riktiga storfavoriterna i den här paletten: de är välpigmenterade, lättapplicerade och ursnygga. Övriga skuggor är också väldigt fina, speciellt kolsvarta Black Diamond med sitt guldglitter och Pink Sapphire med sin lite svårbeskrivna nyansering.

Det är en fin palett som ger många valmöjligheter åt det mer höstiga hållet. Pink Sapphire har jag sett liknande hos Lumene, och jag försöker sätta fingret på var det är jag känner igen Moss ifrån sedan tidigare, men annars tycker jag att det är en trevlig samling skuggor.

Anastasia lavish kit har ett rekommenderat pris på 495 sek. Anastasias produkter finns bland annat att köpa på kicks.se, eleven.se & nelly.com.