DSC_302v3

The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover ingår i TBS’s Camomile Make-Up Removal Collection och ska verka skonsamt och effektivt vid borttagning av makeup.

Jag tycker bra om den här rengöringen. Den tar bort min makeup utan krångel och överdrivet gnuggande och lämnar huden fräsch, ren och mjuk efteråt. Den doftar lite småskumt, oparfymerad som den är, men dess huvudsakliga syfte är ju inte att vara väldoftande så inget mer med det.

För det mesta upplever jag bara bra saker med Camomile Gentle Eye men ett fåtal gånger av alla gånger jag lyckats få remover i ögat har det svidit till rätt bra och ögonen har tårats.

Jag har själv inga större besvär med mina ögon men kan tänka mig att de som har lite känsligare ögon kan bli lätt besvikna om det visar sig att den inte är så skonsam och mild som man hoppats på.

The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover innehåller 250 ml och har ett rekommenderat pris på 135 SEK. Finns att köpa på bland annat Åhléns, TBS, och TBS’s egen hemsida.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har inte haft känsliga ögon tidigare men den här är ta mig tusan inte att leka med. Hade stort snyftparty när jag testade den och sen har det inte blivit fler gånger. Kan för all världen inte förstå hur de kan rekommendera den för känsliga ögon – jag tycker inte den borde vara i ögonområdet öht!

Reply

Jag tycker också (som vi pratade om på TBS) att det är helt galet att den är framtagen för känsliga ögon när det verkar som att det är den värsta i bunten. Undrar om de är medvetna om att den är som den är i formulan. Det kan ju inte vara värst bra feedback om nästan varannan kund får gråtkalas hemma när de använder den :S

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.