FOREVER 21 LOVE & BEAUTY 16 SHADE SHIMMERY SHADOW PALETTE SWATCHES

Förra veckan (eller om det var veckan dessförinnan?) visade jag upp paletten från Forever 21 jag fick av en av mina kompisar när hon var på semester. Då hade jag inte swatchat den och visste inte riktigt hur jag skulle gilla den, men nu så.

DSC_32j55DSC_32j54

Paletten består av 16 metalliskt skimrande ögonskuggor i alla tänkbara färger. Jag tror att det här är en höstpalett rakt igenom, med sina gröna, mörka, guldiga och jordiga nyanser.

Jag valde att swatcha skuggorna på en bas av Too Faced Shadow Insurance, men jag tror att skuggorna skulle klarat sig bra, rent pigmentmässigt, oavsett primer eller inte.

11223344

VISST ÄR DE URFINA? Min sambo bara gav mig det där ögat när jag ”ÅÅÅH TITTA DEN HÄR RADEN DÅ!” gång på gång när jag swatchade dem förra helgen. Han verkade inte riktigt lika imponerad som jag.

Skuggorna är välpigmenterade, krämiga och riktigt fina i formulan. De fäller inte särskilt mycket och jag upplever att hållbarheten är bra –  jag har använt dem flera gånger och inte upplevt att de creasat på locket.  Jag gillar de gröna tonerna mest (eftersom jag älskar grönt!) men den petrolblå skuggan, och de som går i guld är även de to die for.

Jag är verkligen SÅ NÖJD med den här paletten. Den har precis allt att önska: snygga ögonskuggor, bra kvalité och en mängd variation. Det är verkligen en favorit just nu och kommer fram så fort jag har tid till att lägga lite mer fokus på ögonmakeupen.

Forever & Beauty säljs på Forever 21.