Förra veckan kikade vi lite på hösten med Too Faced; Pretty Rebel. Jag nämnde redan då att jag fått ett utskick med en av nyheterna – Color Bomb Plumping Lip Tint i nyansen Never Enough Nude. Color Bomb är en lip-tint i chubby-stick format och har en kittlande plumpingeffekt. Förutom NEN lanseras tre andra nyanser; Eastwood Red, Bigger Berry och Coral Pop.

DSC_34k84DSC_34k85DSC_34k87

Never enough Nude är en sådan där lagom nude-läppgunk-nyans som inte blir FÖR nude. Jag vet flera skräckexempel där läpparna ser mer leverpastej – eller concealer-aktiga ut snarare än läckert my lips but better. Inga problem här dock.

DSC_349f5

 

Stiftet är krämigt och lätt att fördela jämnt över läpparna. Plumping-stinget kommer nästan med en gång efter att det applicerats och håller i sig ett bra tag efteråt. Jag har rätt tunna läppar och har inte direkt märkt av att mina läppar skulle se giganormiskt annorlunda ut i jämförelse än vanligt, men å andra sidan har jag aldrig testat en lipplumper som fungerat riktigt bra på mig.

Men det går inte att säga att det inte ger någon som helst effekt: det var faktiskt så att min handrygg svullnade upp/blev röd där jag swatchade den och svullnaden höll i sig i minst ett par timmar innan den lade sig. Det varken ömmade eller gjorde ont, men jag undrar ändå vad det kan vara för någonting, innehållsmässigt, som gör att huden på min handrygg reagerar så. Eller ja, det är ju det som ska ge plumping-effekten till läpparna, men det var lite småcreepy att se det in action på handen likväl.

Så ja. Jag tycker att det är roligt att se ett plumping lip tint i det här formatet, samtidigt som jag tror att man ska vara lite försiktigt när man använder det om man vet med sig att man har känslig hud/läppar.

Color Bomb Plumping Lip Tint har ett rekommenderat pris på 220 SEK. Too Faced’s produkter finns bland annat att köpa på KICKS, Nelly.com, eleven.se och välsorterade parfymerior.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.