NOTD: OPI KISS ME AT MIDNIGHT

Jag tycker att vi kör på i frostens tecken (det är SÅ roligt att skrapa rutor på morgonen när man ska till jobbet!) och visa ett lack i frostig ton. Tack och lov är det inte lika kallt och jobbigt som riktig frost är, men Kiss me at Midnight är ändå ett gistrande, frostnupet och klarblått Liquid Sand-lack.

DSC_35F89DSC_357J6DSC_35J74DSC_3M581

 

Det krävdes två lager Kiss Me At Midnight för att få det täckande. Jag lyckades slå av lacket tre gånger innan det torkade helt och det blev en hel del svordomar från min sida (konstigt?), men när det torkat och satt på plats kunde jag inte låta bli att älska det.

Det var till och med en del på mitt jobb som kommenterade lacket (och det mina vänner är typ VÄLDIGT observant av dem) och tyckte att det var snyggt och partyaktigt. Vad tycker ni om Kiss me at Midnight? Hit eller diss? För mig blev det en storhit 

OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat kicks, Åhlens, Eleven.se, Nelly.com, Ebay.com, Beautybay.com etc.