Igår vankades det frukost-blogg-visning hos The Body Shop i Gallerian i Stockholm. Jag och Malin gick upp tidigt i ottan och mötte ett gäng morgonpigga bloggtjejer. Det bjöds på god frukost, nyhetsinformation och make-up för den som ville få bort morgongruset ur ögonen.

Jag älskar allt som hör till julen; känslan, dofter, ja – allt från glögg, pepparkakor och ljuslyktor till julklappsinköp och julgranspyntning. Det kändes lite märkligt att få julen presenterad för sig två månader innan jul, men samtidigt var det fantastiskt mysigt!

DSC_36k37DSC_36k38

TBS-butiken i Gallerian är första butiken ut med julskyltningen. Här står Malin och jag och imponeras

DSC_36j43

Det bjöds på frukost inspirerad av julens ingredienser 

DSC_36j78

Urgulliga Helena presenterade vinterns tema; Give Joy To Every Body (fyndigt eller hur?). Body Shop tror på att skapa dofter och nyanser som saknar alla ålderskategorier – syskon, föräldrar, mor- och farföräldrar, män som kvinnor osv.

Vi fick även se vad som fanns inuti lucka 24 i Ultimate-kalendern (Kanonprodukt säger jag bara!) som ett litet smakprov på vad som kommer vänta de som får tag i någon av Body Shops tre adventskalendrar.

DSC_367j9

Kolla in den!

DSC_36j82

DSC_36j46 DSC_36j47 DSC_36j48

Julens dofter presenteras; Cranberry Joy, Vanilla Bliss & Ginger Sparkle

DSC_36j89DSC_37j10DSC_37k08

Vi fick även en presentation av representanter från FN-förbundet som driver projektet Flicka. I år har The Body Shop ett samarbete med FN-förbundet och Flicka där en donation på 10 kronor görs för varje såld lip dome och hand cremé (från någon av juldofterna).

Projekt Flicka arbetar mot att förbättra unga flickors rättigheter och framtid. Deras främsta kamp förs mot barnäktenskap och könsstymping, något som många unga kvinnor utsätts för i tidig ålder. Således en liten peng som i större utsträckning kan göra mycket för de  20 000 kvinnor som varje dag gifts bort och könsstympas mot sin vilja.

DSC_36j96

DSC_36k98 copyDSC_3j715DSC_37j06

DSC_37j16 DSC_37j20Så mycket fina presentidéer!

DSC_3k656 DSC_36k57

DSC_36k58

Säsongens nya makeup

DSC_3j690DSC_36j95

Vi fick en demonstration av en av de nya paletterna (jag blev sminkad med den bruna paletten!)

Samtidigt som vi fick en överväldigade inblick i vad som komma skall – jisses vilja paket och presenter som finns – fick vi en inblick i vad The Body Shop arbetar för vid sidan av sitt ekologiska och värnande tänk om miljön. Jag tycker att det är fantastiskt av dem som företag, av alla företag som kombinerar sina arbeten på det här sättet, att hjälpa den mindre individen. Julen är ju i grund och botten så långt bort från konsumtionshets vi kan komma – omtanke, värme och gemenskap. Så varför inte bidra på det sätt man tycker vara lämpligast?

I vilket fall som helst har The Body Shop FANTASTISKA produkter som kommer upp i butik redan den 30 Oktober. Jag är helsåld på ögonskuggepaletterna som är  toppenfina; och de små shimmer sparkles-mockagrunkorna som sprider glitter överallt är en riktig värmespridare. Det finns även en rad nyheter jag är jättespänd på att få testa och jag föll som en fura för serien Vanilla Bliss ♥ Ja jo, TBS har i alla fall lockat fram julkänslan inom mig, två månader innan jul.

Ser ni någonting ni är särskilt nyfikna på? Har ni kanske varit inne och kikat i den pyntade filialen i Gallerian – vad tyckte ni?

THE BODY SHOP CHRISTMAS KOMMER UPP I BUTIK DEN 30 OKTOBER.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh så mycket fina paket, funderar seriöst på att köpa lyxigaste varianten av adventskalendern till mig själv i för tidig julklapp.

Reply

Jag är också SÅ sugen på lyxvarianten! Jag tror bara inte att jag har tillräckligt med plånbok/samvete för det i år. Men jag hade gjort det om jag hade kunnat :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.