För en tid sedan upplevde jag en sak jag inte trodde var möjligt – JAG HADE SLUT PÅ MASCARA. Hur ofta händer det? Jag var på ”besök” i mitt hem och när jag skulle lägga min makeup för dagen lade jag märke till att mascaran jag hade var slut och att jag inte hade någon mer hemma. Katastrof!

Jag gjorde lite ärenden runt om i stan och sprang på ett Wet’n Wild-ställ och upptäckte att det fanns en mascara jag inte sett tidigare; Wet’nWild xxl lash – thickening, amplifying mascara. Eftersom jag testat mascaror från WnW tidigare kunde jag inte låta bli att inhandla den (jag hade ju mascarakris) på direkten.

DSC_34u52DSC_34j53

XXL Lash kommer i en knubbig hylsa med en rätt så platt och intetsägande borste (se bild). Formmässigt påminner den mig lite om mascaran jag använde när jag var mindre – den där gröna och rosa hylsan från Maybelline – vilket i sig kanske inte är ett toppenbetyg. Den har lite att önska, oflexibel och lite svårhanterlig som den visade sig vara.

DSC_37k48DSC_37k52

På bilderna ger den en rätt trevlig volym på fransarna men igår (då jag tog fotografierna) var en av de första dagarna jag upplevde att fransarna fick en trevlig form. Borsten gör den svår att applicera och det är krångligt att komma intill ögonvrån – yttre som inre.

Jag upplever att den inte ger tillräckligt mycket svärta och fransarna blir lite för mycket spindelben – tunna och spretiga och förlorar volymen alldeles för snabbt under dagen. Det är nästan som att den vore lite för tunn i formulan, som om det saknades något.

Nä, det här var verkligen ingen hit. Det positiva med den är väl att den inte smular och lägger sig under ögonen under dagen. Det andra positiva med den var att den bara kostade 69 SEK, så jag lade inte ut någon större förmögenhet på den. Samtidigt som det var surt att lägga 69 spänn på en mascara som jag funderar på att slänga trots att jag knappt använt upp hälften.

Ingenting jag kommer köpa igen, det kan jag säga med en gång.  Det var alldeles för mycket nackdelar med den för att jag skulle rekommendera den vidare. Har någon av er testat denna? Vad tyckte ni i sådana fall, upplevde ni den som jag eller har ni en helt annan uppfattning om den?

Wet’nWild går bland annat att köpa på Bangerhead.se, Nelly.com, Lyko.se, eleven.se osv. Finns att köpa i diverse välsorterade parfymerior och större livsmedelskedjor.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.