E.L.F-LEVERANS

Jag beställde lite grejer från E.L.F för ett tag sen (typ när Gud skapade världen, haha!) och de trillade in i Norrköping förra veckan. Det här med att bo på två ställen är verkligen värdelöst – allting kommer till stan och sen dröjer det någon vecka innan jag får pilla och peta på sakerna. Men i vilket fall som helst, E.L.F är ju inte superkända för sin snabba leverans, så jag väntade mig att det skulle dröja ännu längre innan paketet kom fram till dörren.

E.L.F har ju galna ”reor” och säljer ut sina grejer för 30% eller för 50 %. Jag var väl lite otålig för jag köpte grejerna när det ”bara” var 30 % rabatt på hela köpet. Nackdelen med de här galna blow-out-kampanjerna är att allt man vill ha försvinner på ett kick, så jag vågade inte riktigt vänta på MER kampanj. Hrm.

DSC_385hh1j

  1. Studio Pout Perfector: Ett sjukt glittrigt gloss som ska ge en optisk illussion vid användning för att läpparna ska bli picture perfect!  / 3.75 £
  2. Lip Stain First Date: Jag har varit tokigt nyfiken på deras lip stain’s och jag har tyckt att den koralliga nyansen First Date sett kanon ut. / 3.75 £
  3.  Angled Blush Brush: En snedställd rougeborste. / 3.75 £
  4.  Contour Brush: Ja, vad ska man säga? / 3.75 £
  5.  Small Angled brush: en snedställd pensel, perfekt till eyeliner eller bryn. / 3.75 £
  6. Bronzers warm: Jag tänkte bli haj på det här med bronzer, så blek som jag är på vintern. / 3.75 £
  7. Baked Blush: Jag har tittat på swatches efter swatches och föll för tre av fyra baked Blush. Den mörkaste nyansen fick stanna kvar på  hemsidan. Peachy Keen, Pinktastic, Passion Pink /3.75 £
  8. Mineral Moisturising lip tint spf 8 Blush: Blush verkar vara en sådär lagom nyans jag kan bära på jobbet utan att det blir för mycket. /3.5 £
  9. 9 & 10 Blush Peachy Keen & Candid Coral: Två rouge i persika och  corall. SÅ fina! Jag är mycket mer för ljusa rouge än mörka sådana. / 3.75 £

Ja, som ni ser gick jag all in på deras rouge! Jag har hört så bra om deras baked Blush att jag inte kunde låta bli att köpa tre av de nyanser som fanns. Sedan har jag ju umgåtts en del med Malin som är förespråkare av E.L.F’s penslar och jag behöver ha ett par extra i min samling så att jag kan ha en uppsättning i varje hem. Sedan blev det lite läppgunk, en bronzer, och ja – that’s all!

Vad tycker ni om E.L.F’s produkter? Avskräcks ni av det låga priset eller tycker ni snarare att det är till dess fördel?