Jag har kommit in i en sådan där youtube-nörd-period och sitter och kollar på massvis med videor på youtube (när jag inte är på jobbet). Det passar rätt bra nu när jag tror att jag åkt på en lättare flunsa – vaknade med feber ala helvete i morse och ville bara stanna hemma men plikten kallade.

Men, nog om mitt allmäntillstånd! Jag är säkert helt sist ut med det här tipset, men jag har hittat världens sötaste tjej på youtube. Hon är helt bedårande och jag sitter bara och gapar över hur söt hon är.

Har ni följt Zoella tidigare? Tycker ni inte att hon verkar urmysig? ♥ Ni får gärna tipsa om fler youtubekanaler ni följer!

You May Also Like

12 comments

Reply

Zoella är en given favorit hos mig, har du inte sett Nikkietutorials så tycker jag absolut att du ska kolla in henne. Hon är också grym!

Reply

Nikkie har jag full koll på, hon är awesome! :) Tack för tipset!

Reply

Jag älskar Zoe! Följer henne, hennes pojkvän, hennes bror och hennes bästa vän på youtube :P Haha!

Reply

HON ÄR JU URMYSIG <3 Jag förstår inte var jag befunnit mig, alla verkar ju veta vem hon är förutom jag :P

Reply

ääälskar zoe! mysigare tjej får man ju leta efter. älskar även hennes kompis sprinkleofglitter!

Reply

Hon verkar ju så himla gullig! Åh, henne ska jag spana in!

Reply

Jag har faktiskt inte följt Zoella innan (men började nu), men jag har sett henne på Tanya Burrs kanal någon gång och tänkte då att jag måste kolla in henne. Blev tydligen inte av. Förrän nu. :)

Reply

Så det kan bli! Jag måste kolla in Tanya Burr mer också. Jag förstår inte att jag inte förstått hur fantastiskt mycket duktigt folk det finns på youtube.

Reply

Hon är underbar!!! :D

Reply

Hon är så söt!

Reply

Hon är härlig! Annars så kan jag rekommmendera NikkiPhilippi, FleurDeForce, Amarixe, Leighannsays, MissGlamorazzi och Essiebutton! Alla gör beauty videos :)

Reply

Tack för tipsen! Jag kollade in FleurDeForce och föll som en fura för henne med en gång! Ska kolla de andra med :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.