För någon månad sedan trillade det in lite produktnyheter från Pierre René i lådan, bland annat deras nya gloss: Chic Gloss. De beskrivs ha en ”longlasting” glans och krämig formula och en ny doftsammansättning. Tidigare har Pierre Renés glossprodukter luktat ”sweet Berry”, någonting som de skippat helt och tagit fram en diskretare doft (luktade de för mycket innan?).

Chic Gloss kommer i 22 nyanser och är fria från parabener. Man har även tagit fram en bredare applikator för bättre och smidigare applicering – naturligtvis glömde jag att fota den!

DSC_31k94

Förpackningen är väl lite plastig och småtråkig. Det ska inte glömmas bort att det är ett budgetmärke, men förpackningar KAN ju vara riktigt fina trots nyss nämnda. Annars gillar jag inte riktigt den fyrkantiga formen (lite som när H&M gjorde sina nagellacksflaskkorkar fyrkantiga, SÅ värdelöst!). Det tar upp mycket plats (i jobbyxfickan) och känns inte lika behändig som en rund hylsa.

DSC_31k95

21 Magic Peach

DSC_31k97

27 Melody Brown

DSC_32k00

18 Get Colour

DSC_32k04

15 Party On

Av de fyra nyanser jag fick hemskickade var tre fullständigt fullpackade med ljuvligt glitter. Det var bara det knallrosa Get colour som inte glittrade ikapp med Edward Cullen. Annars är glossen klibbfria och känns mjukgörande. De är varken något super-gunk eller miss-gunk utan ett mellanting mellan bra och ingenting speciellt.

DSC_33k14

Magic Peach och Melody Brown har faktiskt blivit mina två to go-gloss på jobbet just för att de är så diskreta men ändå tillför litegrann till läpparna väl applicerade. Skimret är diskret men ändå synligt och läpparna får bara en sådan där MLBB-effekt som är det enda jag bör bära. Typ.

Get Colour är faktiskt mesigare väl på läpparna än vad det ser ut att vara i hylsan. Det blir lite mer bärbart på det sättet. Det röda Party on ser ut som familjen Cullen goes disco i hylsan, men ger inte ifrån sig lika mycket glitter väl på plats. Det syns faktiskt mest när man tagit bort glosset, då glittrar läpparna som bara tusan.

Jag gillar Magic Peach och Melody Brown, men hade önskat att hylsan såg annorlunda ut.

Har ni testat dessa, vad tyckte ni i sådana fall?

Pierre René Chic gloss finns att köpa på Lindex. Har ett rekommenderat pris på 40 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.