Jag tror eventuellt att jag får börja ifrågasätta mina egna uppsättningar nono’s. Ni vet ju hur jag är med röda lack – gnäller och buhu:ar för att de inte passar mig och sådär – men jag kommer ju på mig själv att ha börjat gilla de flesta röda lack jag testat de senaste lackomgångarna. Knasigt? Svar – ja.

OPI In my Santa Suit är ett galet rött lack med världens djup och mycket skimmer. Det är snyggt,  lite mer snyggt och snyggare snyggt. Jag tyckte inte att det var så speciellt i flaskan, där det såg mycket mörkare ut, men på. Wow. Typ.

DSC_35f17DSC_35j24DSC_35g35

Jag har två lager In My Santa Suit här. Det var lättlackat, hade en fin formula och torkade snabbt och smidigt med ett lager poshe (JAG MÅSTE KÖPA MER POSHE HERREGUD).

Jag var väl lite avigt inställd till att det var så himla mycket röda lack i OPI’s julkollektion – vad hände med de gröna liksom – men om de andra fem röda lacken kan vara av samma kaliber som IMSS kan jag väl tänka mig att vekna. Litegrann. Vad tycker ni, är det en hit eller miss?

OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 sek. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÉNS, NELLY.COM, ELEVEN.COM,EBAY.COM ETC.

You May Also Like

4 comments

Reply

Ser super fint ut :) Måste prova mitt snart :)

Reply

Det får du verkligen göra! Säg till när du testat det så jag får höra vad du tycker :)

Reply

var inte heller förtust i mitt IMSS-lack innan jag testade det, men när jag lackade naglarna med det blev jag superförvånad över hur fint det var – och hur lättlackat det är! fantastiskt!!

Reply

Jag blir så glad när lack kan överbevisa ens åsikter sådär! Kul att jag inte är ensam om att tycka det :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.