YOUTUBE-TIPS: LAUREN CURTIS

Jag fortsätter upptäcka Youtube (alltså vad har jag sysslat med?) nu när jag har varit lite småkrasslig med feber och halvdan influensa. Alltså hörreni – jag har ju missat hur mycket som helst. I mitt letande efter duktiga vloggers hittade jag Lauren Curtis, en kanonsnygg australiensiska (?) som gör riktigt trevliga video’s och tutorials.

 

Här gör hon en röd smoky-look, någonting jag funderat på att göra men inte riktigt vågat mig på. Om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag någonsin har använt en röd skugga (vad hände?), men det är väl på tiden att jag gör det. Jag är rätt sugen på den mahogny-färgade Color Tattoo skuggan från Maybelline. Den ser urläcker ut! Naturligtvis finns just den nyansen inte här i Sverige, så jag får väl kolla mig runt på utländska webshopar.

Följer ni Lauren sedan tidigare, vad tycker ni om henne?