Jag fortsätter upptäcka Youtube (alltså vad har jag sysslat med?) nu när jag har varit lite småkrasslig med feber och halvdan influensa. Alltså hörreni – jag har ju missat hur mycket som helst. I mitt letande efter duktiga vloggers hittade jag Lauren Curtis, en kanonsnygg australiensiska (?) som gör riktigt trevliga video’s och tutorials.

 

Här gör hon en röd smoky-look, någonting jag funderat på att göra men inte riktigt vågat mig på. Om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag någonsin har använt en röd skugga (vad hände?), men det är väl på tiden att jag gör det. Jag är rätt sugen på den mahogny-färgade Color Tattoo skuggan från Maybelline. Den ser urläcker ut! Naturligtvis finns just den nyansen inte här i Sverige, så jag får väl kolla mig runt på utländska webshopar.

Följer ni Lauren sedan tidigare, vad tycker ni om henne?

You May Also Like

14 comments

Reply

Jag följer Lauren och har via henne hittat en hel hög andra roliga och duktiga tjejer från Australien, bland annat Chloe Morello (som är en av mina absoluta favoriter), Shaaanxo och Karissa Pukas.

Min roligaste sysselsättning är att kolla sminkrelaterade YouTube-videos och jag är ständigt på jakt efter nya att följa trots att jag redan följer alldeles för många för att hinna kolla på alla. Men det går lite i perioder vilka jag tycker om att titta på. Vissa ignorerar jag helt i perioder bara för att bli helt besatt en annan period, t.ex. Jaclyn Hill och MakeupbyTiffanyD. Andra följer jag slaviskt hela tiden och vissa andra spar jag till extremt uttråkade stunder när jag redan har kollat på alla jag gillar mest. :)

Reply

Åh! Jag såg att hon länkar till dem då och då men jag har inte kikat in dem närmre. Det var någon av de blonda tjejerna jag spanade in men jag var inte jättetagen (men jag gav det typ bara en video med så det kan ju ha med saken att göra!).

Haha alltså jag är HELT ny på det här, det är helt sinnessjukt. Jag satt som en tok ett tag för ännu mer ett tag sen men utvecklade det liksom inte mer än så, men nu inser jag hur sjukt efter jag ligger och hur mycket inspiration det finns! JAG VILL OCKSÅ KUNNA HA SÅ LJUSA FOTOFÖRHÅLLANDEN! :P

Reply

Ær också stort fan av henne :) æven shaaanxo och Chloe. Carli Bybel ær också en stoooor favorit :)

Reply

Jag har blivit tipsad flera gånger om Shaaanxo och Chloe, jag får nog spana in dem! :)

Reply

Har du sett Nicole Guerrieros videos? Hon är min youtubefavorit när det kommer till skönhet, kan varmt rekommendera hennes kanal ifall du inte redan sett den :)

Reply

Amagaad, nu blev det youtube-overload! Jag får ta och skriva en lista på alla tjejer jag ska kolla :) Jag ska kolla upp Nicole med en gång! Tack för tipset :)

Reply

Jag har tittat på henne sen i somras någon gång och tycker hon är riktigt duktig! Såg en av hennes senaste videos igår där hon gjorde en görläcker blå sotning, riktigt snyggt! Genom henne har jag även hittat Shaanxo och Karissa Pukas som jag också gillar! Speciellt Karissa, hon verkar så go! :D

Reply

Jag såg också den blå sotningen, den är kanonfin :) Vad tycker du om den glittriga guldmakeupen? Den är ju helt awesome <3

Reply

har följt lauren ett bra tag! gillar verkligen hennes tutorials :)

Reply

De ser så himla enkla ut! (Samtidigt som jag aldrig skulle klara av att göra dem själv :P).

Reply

Visst är det kul… jag har några gamla favoriter som jag följt länge och det är Wayne Goss, Makeupgeek och Kandee Johnson. Pixiwoo och Lisa Eldridge har jag också följt ett tag nu… men det är kul att upptäcka fler och fler och speciellt såna som kanske inte är så stora ännu.

Reply

Det är fantastiskt kul! Jag känner att jag har missat precis allting när jag bara sporadiskt kollat in Nikkie tutorials och Lisa Eldridge, här finns ju massor! Makeupgeek verkar jättemysig men jag har verkligen jättesvårt med Kandee, jag vet inte varför!

Reply

Har också blivit helt besatt av youtube på sistone!! Jaclyn Hill, Chloe Morello och Pixiwoo är mina absoluta favoriter, kolla in dem om du inte redan gjort det! :)

Reply

Tack för tipsen! Pixiwoo har jag ju spanat in lite sporadiskt tidigare men inte följt slaviskt :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.