I onsdags när jag avskeds-gick-på-stan med fina Malin strosade vi omkring i Västervik och Malin, som har koll på precis allting (!) Hade sett att apoteket hade 70 % utförsäljning på NOUBA eftersom det ska utgå ur sortimentet. Jag behöver väl inte säga mer än att vi gick dit, eller?

Jag har inte testat någonting från märket förut och blev verkligen rådvill när jag stod där bland alla produkter. Det var rätt utplockat och jag har lite budget att följa den här månaden, så valet föll på det persikoguldskimrade Lipshine Volume 63 och den gammelrosa Lip Pencil 21 (vad är det här med produkter utan namn?).

DSC_40h46DSC_40h52DSC_40h51

Lipshine Volume 63 är ett persikofärgat gloss med subtilt guldskimmer. Det ger en härlig effekt och glans på läpparna, samtidigt som det är tillräckligt diskret för mig att bära på jobbet (jag och mitt bärbara smink!). Något jag inte märkte när jag stod och testade glosset var den rätt starka, blommiga doften, som tar över lite väl mycket när man har det på sig. Det smakar dessutom tvål – jag vet att man inte ska äta gloss men det händer ju ibland liksom – om man råkar få det i munnen.

Applikatorn är en vanlig syntetpensel med borst – min var skadad och spretig trots obruten förpackning så jag var lite småbesviken på glosset överlag. Det är klibbfritt, sitter fint på läpparna, men är lite för starkt parfymerat för att jag ska vilja ha det på mig en hel dag.

DSC_40h54DSC_405h5

Lip Pencil 21 är en dubbelsidig kombinationspenna med penna (duh) och pensel. Den är lite torr i formulan, men smidig att applicera och ger en fin matt gammelrosa ton på läpparna. Jag har bara testat den ensam utan annat ovanpå, men kan tänka mig att den blir tjusig med ett transparent gloss ovanpå.

DSC_4b0j78

Här ser ni den fina persikotonen på glosset och nyanseringen på läppennan. Jag tycker att det är skittrist att glosset luktade så mycket – och att jag missade det helt när jag stod och kladdade över hela handryggen – men ibland gör man ju sådana där köp som inte riktigt blev som man tänkt sig. Ni som har testat NOUBA’s gloss, upplever ni samma sak?

Jag kan ju ändå tacka min lyckliga stjärna att jag köpte det på 70 % och inte betalade fullpris för det. Jag kommer eventuellt försöka ge mig på att rädda borsten med sax, och se om jag kan lära mig att leva med doften. Annars finns det ju bra många märken med liknande gloss som luktar godare, så jag kanske bara ger upp med det här :P

Hade ni någon aning om att NOUBA såldes ut på apoteket, passade ni på att fynda någonting? Berätta!

LIPSHINE VOLUME innehåller 7 ml och har ett rekommenderat pris på 189 SEK. LIP PENCIL innehåller 1,18 gram och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. NOUBA’s sortiment finns bland annat att köpa på eleven.se & nelly.com.

You May Also Like

One comment

Reply

Jag förstår inte varför de gör läppglans med penselapplikator. Går det ens att ha en penselapplikator utan att man själv lyckas spreta till den det första man gör liksom. Även om den inte är tillspretad redan från början, alltså. Synd på ett sånt fint läppglans. :/ Läppennan ser jättefin ut.

Jag har bara testat solpuder från Nouba som jag fick i Glossybox. Men det var skimrigt och jag föredrar matta bronzers, s’atte den produkten gav inte mersmak. Tror dock att de håller rätt hög kvalitet på sina produkter (förutom läppglansapplikatorn då).

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.