Silent stars go by är ett av de sex liquid-Sand-lack som kom med Mariah Carey Christmas collection 2013. Det är ett lite nude-champagne-rosa-ish-nyanserat lack och är fyllt av sprakande skimmer och glitter. Jag föll som en fura med en gång när jag såg det här lacket: hur kan någonting se så fantastiskt fint ut i flaskan och inte vara fint på naglarna liksom? 

DSC_34k34DSC_34k27DSC_34j22DSC_34j15DSC_34k30DSC_34j25

Jag börjar se ett rätt stabilt och återkommande kännetecken för OPI’s Liquid Sand-lack: två lager för att få helt täckande. Det torkar lite långsamt (i jämförelse med när jag toppar med snabbtorkande överlack vilket i sin tur är rätt förklarligt).

Jag gillar verkligen Silent Stars Go By. Jag gillade det redan i flaskan – kanske tänkte att det kunde bli aningen blekt – men det är kanonläckert på. Lite champagne-rosa-tonat. Vad gillar ni SSGB? Är ni av samma åsikt som jag?

OPI Nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat Åhléns, KICKS, KICKS.SE, NELLY.COM, ELEVEN.SE & EBAY.

You May Also Like

3 comments

Reply

riktigt fint! :)

Reply

den där måste införskaffas!!!

Reply

Det är verkligen toppensnyggt! Gillar man ljusa nyanser är det här awesome :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.