*Inlägget innehåller affiliatelänkar till eleven.se

För en tid sen fick jag hemskickat Ciaté’s Denim Manicure-kit från Eleven. Ciaté har väl föga förvånat gjort sig rätt hypade på sista tiden med sina olika manikyr-set: allt från caviar-nails till fjäder- och spets-prydda naglar. Sen behöver vi ju inte hymla om att Ciaté’s flaskor är to die for – med rosett och allting – och så finns de ju i en himla massa fina färger

Först var jag egentligen inte speciellt sugen på att ha käcka denimnaglar – jeansen har jag hellre på mig –  men igår gjorde jag slag i saken och tog fram kitet ur mina gömmor (snarare bokhylla).

DSC_40J96

I Denim Manicure kitet finner vi ett fullsize Ciaté-lack i nyansen Regatta. Det är ett lite dammigt blått lack med enorma mängder silverskimmer i sig. Det följer även med en tub ciaté application glue, en rad olika ”studs” som liknar de som finns på våra kära brallor, och ett ark med ”sömmar”.

DSC_40J93

Regatta

Regatta är aningen tjockt i formulan och jag fick vara noga med att dra av överflödigt lack innan jag applicerade det på nageln. Annars (det hände kan jag säga) blev lagret alldeles för tjockt och jag fick lacka om. Det blev lite tuggummi av det hela. Så tunna tunna lager av Regatta – jag har två lager på bilderna nedan – och ett lager Seche Vite (back in the game!).

Jag lät lacket torka i flera timmar innan jag gav mig på med sömmar och nitar för jag var orolig att förstöra lackeringen. Förmodligen behöver man inte vänta så länge, men jag ville vara på den säkra sidan.

DSC_40j86DSC_40j87

Och ja. Jag svor högt (tyvärr har jag en tendens att göra det när saker och ting blir mig övermäktiga – som pilliga nailart’s) och lyckades inte dra av det där plasthöljet som det stod att man skulle dra av. Ärligt talat hittade jag aldrig något sånt, så jag vet inte riktigt vad som hände där.

Men när allting ÄNTLIGEN var på plats, efter att ha funderat på att ge upp om fejksömmarna och med lim över halva händerna (och en förstörd nagelsax), blev jag faktiskt rätt nöjd. På avstånd är det naturligtvis snyggare eftersom man inte ser de små skavankerna, men absolut, en rätt kul grej ändå. Jag fick till och med beröm från pappa – rätt bra omdöme va?

Vad tycker ni om denim-looken, är det något för era naglar?

Ciaté Denim-Manicure finns bland annat att köpa för 149 SEK på ELEVEN.SE,  NELLY.COM & KICKS.SE

You May Also Like

4 comments

Reply

Snyggt :D

Reply

Visst är det rätt fint? :P Jag håller med!

Reply

Sjukt fint men det låter riktigt jobbigt att göra den här manikyren haha.

Reply

Det var VÄLDIGT pilligt. Mamma tyckte att jag svor lite mycket när jag gjorde ordning den :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.