The Body Shops produktserie Honeymania har använts flitigt av mig under hösten och nu har jag hunnit bilda mig en uppfattning om några av produkterna. Idag tänkte jag att vi skulle kika lite närmre på Honeymania Body Butter, den riktiga mjukgöraren i gänget.

Den innehåller community Fair-trade producerad honung framtagen i  regnskogsområdet Sheka i Etiopien. Den ska ge en återfuktande och mjukgörande känsla i upp till 24 timmar.

DSC_29F72 DSC_29K74

Hela Honeymania-serien har en blommig, honungsframträdande doftsammansättning och blir sådär lagom söt väl applicerad på kroppen. Till och från har jag lite problem med just den blommiga doften (min näsa verkar gilla mer fruktiga nyanseringar) om det blir för mycket – parfym, duschgel osv – men annars tycker jag att hela serien är jättetrevlig.

Body Buttret från Honeymania har en lite halvfast formula (jag upplever att det finns två varianter, en lite lösare och en lite fastare) som känns riktigt krämig och mjukgörande när jag applicerar den Jag vet inte varför men jag överapplicerar ALLTID (tja fram tills jag lär mig motsatsen då) nya hudprodukter och då känns huden lite fet och oljig när den inte riktigt smälter in som den ska i huden. Tar man lite mindre försvinner problemet och jag blir mjuk och återfuktad, en känsla som håller i sig hela dagen.

Beroende på hur min hud mår för dagen applicerar jag den antingen på morgon eller kväll – helt i relation till när jag behöver en riktig fuktboost. Jag tycker att det är en riktigt trevlig body butter som gör det den ska, doftar sött och blommigt och ger en trevlig effekt på torr och tråkig hud  

 Honeymania Body Butter innehåller 200 ml och har ett rekommenderat pris på 185 SEK. Finns att köpa i  butik, eller på Thebodyshop.se

You May Also Like

One comment

Reply

Gillar verkligen body shops produkter, hur är det egentligen med tillverkningen och, ja innehållet i produkterna?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.