*Produkten är skickad till mig i recensionssyfte av The Body Shop – det påverkar inte på något sätt mitt omdöme om den.

Det slutar bara inte regna idag så jag tänkte att vi skulle kicka närmare på en produkt som jag använt den senaste tiden bara för att bli kvitt den där glåmiga trista utstrålningen som jag ALLTID (avundsvärt eller hur?) drabbas av varje höst och vinter. Om det inte var för att jag stod upp, pratade och rörde mig fram och tillbaka tror jag att folk skulle börja fundera på om jag faktiskt var vid liv eller inte. Men, i alla fall, nu till skimret!

The Body Shop Shimmer Waves har funnits ett tag på marknaden för att ge glow, lyster och struktur till alla som känner sig i behov av det. Nu till hösten lanserades även nyansen Coral, framtagen för dig med (Åh, ge mig!) olikfärgad hy.

DSC_37g69

Shimmer waves Coral kommer i en genomskinlig snäpplocksförpackning och består av ett pressat finmalt puder i fem olika nyanser. Svep försiktigt med penseln över paletten så fäller det inte speciellt mycket och ger ett kanon-glow till din hy.

Skimmer-bomberna kan användas var och en för sig eller allihop tillsammans för att få ett sådant där super-wow-glow till din hy. Jag använder det sistnämnda sättet för att få alla godbitar i ett: allt från guldig persika till ljuvligt skimrig rosa.

DSC_377h0DSC_37g76

Som ni ser ger det ett lite persiko-guld-ish-glow till min hud och tillför så mycket till min hud. Jag ser frisk, fräsch och mindre grå ut när jag använder Coral så jag ser till att ta fram den varje dag för att förstärka och ge min makeup lite mer dimension än vad den får annars (naturligtvis har jag glömt den i mitt för tillfället andra hem så nu ser jag hemsk ut). Jag har börjat inse vikten av hur mycket kontraster och lyster gör för min bleka hy och jag förstår inte riktigt hur jag klarat mig innan.

Shimmer Waves är ett fint komplement till vardagsmakeupen och blir lagom glowig efter behag. Vill man inte ha ett så framträdande resultat kan man välja att använda de ljusare nyanserna och vill man se lite mer resultat är det bara att svepa med borsten över hela paletten istället. Väldigt smidigt och enkelt och ställer inte till med några direkta problem alls.

Har ni testat Shimmer Waves Coral, vad tyckte ni i sådana fall?

Shimmer Waves Coral kostar 265 SEK och finns att köpa i The Body Shops butiker, samt på thebodyshop.se

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.