Jag fick en kommentar om paletter häromdagen och började tipsa hej vilt om märken och paletter som jag har kikat på, äger och vet att andra har och så vidare. Så tipsade jag om att kolla in MUA (Make Up Academy) om man åkte till London eftersom de har väldigt prisvärda och fina produkter. Då, mitt i allting inser jag att HALLÅ! Var har min MUA-palett tagit vägen?

När jag inte hade så mycket smink och allt rymdes i en liten bag visste jag precis var allting fanns, men nu när skönhetsprodukterna staplas i högar (hrm, ärligt talat ja) så blir det att vissa saker faller i glömska, glöms bort eller till och med försvinner när nya produkter testas för recensioner och ja, allt. Jag som dessutom bor på två ställen håller på och packar runt mina pryttlar till förbannelse och det är inte märkligt om någonting kommer bort på vägen. Men ändå, vad snopet det känns när man inser att någonting är borta!

DSC_17g24

EFTERLYSES: MUA Heaven & Earth

Händer det er också? Alltså jag kan väl tänka mig att det låter slarvigt i vissa människors öron men nä, ändå inte. Jag har sådana stora proportioner på min samling (för det är ju en samling på sätt och vis) och då, speciellt när jag reser gud vet hur många mil i veckan, blir det lätt att någonting faller bort, glöms bort eller försvinner. Förvisso hur dumt som helst, jag gillar verkligen min Heaven & Earth-palett…

SÅ, har ni någon palett som fallit i glömska, några icke-testade läppstick bortglömda i en kicks-påse, kanske ett nagellack som står och samlar damm på hyllan som ni inte ens kom ihåg att ni hade? TELL ME!

You May Also Like

6 comments

Reply

Har inga mängder smink, men läppstift brukar jag lägga av både här och där. Det är jädrans synd faktiskt.

Reply

Haha men visst är det? Det är riktigt jobbigt när man kommer på det i efterhand också.

Reply

Undrar som tusan var min läppstiftkrita från Revlon är…

Reply

Visst väcker det en del tankar? :P Jag har tack och lov hittat min palett nu!

Reply

Jag har inte ens massor av smink men någon gång i någon slags förvirring har jag lyckats förlägga/tappa bort en chanel ”les 4 ombres” palett. Och det är ju dyr-smink dessutom… Vissa dagar saknar jag den där paletten såååå mycket faktiskt.

Reply

Men neej! Den måste du ju sätta igång och leta efter :O Det är hemskt när man förvirrar bort saker sådär.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.