Det förstod väl egentligen vem som helst att jag inte kunde hålla mig ifrån de glittriga lacken från Viva La Diva speciellt länge. Jag kastade mig över det färgsprakande Fireworks förra veckan och jag trillade ju nästan på näsan de dagar jag bar det för att det var så fint på naglarna.

Med tanke på hur svårborttaget glitter-lack är borde jag väl egentligen avsky att använda dem, men jag kan bara inte sluta tycka om glitter. Då får man helt enkelt stå ut med att det är körigt att få bort det! Fireworks är i vilket fall som helst ett lite obeskrivligt lila-svart lack med rött och lila glitter i både stora hexagoner och små glitterprickar.

DSC_3h761DSC_375b6DSC_37g53DSC_37g63

Det krävdes fyra lager Fireworks för att få ett riktigt fyrverkeri på naglarna. Jag försökte få lagren så tunna som möjligt för att det inte skulle bli en tjock massa över naglarna som lossnade alldeles för snabbt. Först övervägde jag att använda ett mörkt lack under för att grunda med, men bestämde mig för att jag var envis nog för att se hur många lager det behövde för sig själv. Så ja, fyra med andra ord.

Det var rätt grinigt att få bort från naglarna, men det är jag ju medveten om att de mesta glitterlack är så jag ska inte göra en större historia av det än vad jag redan gjort. Fireworks är åtminstone ett riktigt fyrverkeri och är värd det där extra piller. Såklart!

Vad tycker ni, var det värt fyra lager och lite svordomar?

Viva La Diva Nailpolish kostar 55 SEK och finns att köpa på bland annat Åhléns.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har detta hemma med. Drar mig enbart att använda det för jag vet att det är jobbigt att ta bort :) Men jag borde lacka med det snart för det är ju sjukt fint :)

Reply

Haha, jag vet hur det är! Dessa glitterlack alltså…

Reply

Den skulle jag gärna låna!!! men det blir väl svårt att fixa ner den innan fredag 6/12…..

Reply

Jaa, det kan nog bli lite svårt! Men jag ska hålla det i tankarna :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.