EOTD: A HINT OF GOLD

 Den här EOTD’n har legat bland mina utkast ett tag nu. Jag vet precis varför jag inte lagt upp det, vilket egentligen bara är synd för det är inga större fel på den. Men så har man sådär kritiska ögon – ojämn och för långt-ut-lagd eyeliner, inte tillräckligt detaljerade bilder, oplockade ögonbryn – ja ni vet kanske vad jag pratar om. Jag blir så petig när jag vet att andra kanonduktiga människor ska granska det jag gör.

Men nu lägger jag upp den ändå, bara därför egentligen.

DSC_34j66DSC_34j64

Jag använde min fina Love & Beauty-palett från Forever 21 när jag gjorde den här looken. Jag använde den lila skuggan i högen över hela ögonlocket och lade bara en hint av den mer guldiga skuggan i ögonvrån för att göra lite mer av det hela. Produktlistan får bli lite bristfällig eftersom jag inte vet vad det var för saker jag använde fullt ut (det var ett tag sen som sagt).

Använt:

Too Faced Shadow Insurance
Forever 21 
Love & Beauty 16 shade shimmery shadow palette
IsaDora Glossy waterproof Eyeliner
Wet’nWild Megalenght waterproof Mascara

The Body Shop Tea Tree Squeaky-clean scrub
The Body Shop Nutroganics Drops of Youth
N°7 Beautiful Skin Day Cream spf 15 Normal/dry skin
Max Factor all day Flawless foundation
Loréal Nude Magique BB Powder
The Body Shop Shimmer Waves Coral

Åter till det jag pratade om förut. Känner ni på samma sätt ibland? Att inlägg fastnar halvvägs för att ni inte känner er nöjda med bilderna eller utförandet? Jag vet inte hur många NOTD-bilder eller EOTD-bilder jag slängt för att jag inte tycker att de är tillräckligt bra. Det är synd och skam egentligen, antar jag.