OPI Warm Me Up var ett av de lack jag tyckte mindre om när jag gick igenom lacken (flaskmässigt alltså!). Sen så kom det en dag (förra veckan kanske) där jag insåg att det var lika bra att jag gjorde slag i saken för att inte glömma bort det. Jag har gett mig tusan på att hinna med hela julkollektionen innan jul, men jag vet inte riktigt hur det ska gå med den saken. Haha. Det är ju en hel del lack!

Warm Me Up är en grå-brun-ish saga som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad jag ska referera till. Det är liksom inte grått, men inte brunt heller – och så finns där en himla massa finkornigt skimmer. Vad säger ni att det är? Tips?

DSC_40H19DSC_401H8 DSC_401G7 DSC_40G11 DSC_40G04

Warm Me Up var enkelt att lacka med, flöt ut smidigt på nageln och torkade utan problem. Ska jag vara ärlig har jag inte ens överlack på bilderna! Det ni :) Jag lade på ett lager Poshe efteråt trots allt, för jag behövde få en lite hårdare yta för att naglarna inte skulle bli allt för ledsna på jobbet.

Två lager WMU för att få det jämt och fint. Inga som helst klagomål – och visst är det snyggt? Jag blev faktiskt, trots allt tvivel, väldigt nöjd med resultatet.

 

OPI nailpolish innehåller 15 ml och har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, NELLY.COM, ELEVEN.SE & EBAY.

You May Also Like

6 comments

Reply

Färgen var riktigt snygg faktiskt! Den passar bra mot din hudton också :) Dock har jag lite svårt för finishen, vet inte varför.

Reply

Tack Tove! :) Jaså, åh nu blev jag nyfiken på vad du inte gillade! :D

Reply

Svårt att definiera färgen, ja, men jag tycker det är galet snyggt (…även om det inte direkt var ett lack som lockade på flaskbilderna). Skulle passa bra på mina vinterbleka händer, helt klart! :)

Reply

Jag håller med! Jag har jättesvårt att säga vilken färg det egentligen har. Men det är verkligen fint :)

Reply

Skulle kalla den Gunmetal Grey hahah. Snyggt var det i alla fall! :)

Reply

Jamen någonting sådant faktiskt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.