*Produkten är skickad till mig i recensionssyfte– det påverkar inte på något sätt mitt omdöme om den.

 L’oréal Paris släppte tidigare under hösten en ny mascara: Mega Volume Miss Manga. En mascara med sotsvart formula som med den 360-gradiga konformade borsten ger uttrycket av stora ögon med dubbelt så mycket volym än den vanliga volymmascaran.

Den flexibla ”manga-borsten” är framtagen för att med den bredare basen kunna fånga upp fransarna på övre fransrad, liksom den konformade toppen ska hjälpa nedre fransrad att bli lika fyllig och volymiös som den övre. Kawaii! ♥

DSC_38g63 DSC_386h6

Miss Manga kommer i en knubbig och greppvänlig svart/rosa-hylsa med flexibelt skaft och konformad (som ovan beskriven) borste. Formulan är alldeles lagom – varken för tjock eller för rinnig. Den är lättapplicerad och jag tycker att borsten fyller sin tänka funktion väl – det är lätt att använda den bredare basen till överfransarna och den tunnare yttre delen fungerar ypperligt till mina underfransar.

DSC_40h78 DSC_4n079

 

Jag måste ju bara säga det – jag har verkligen hittat en till favoritmascara. Det var länge sedan jag blev tok-förvånad över volymen på mina fransar efter jag applicerat mascara, vilket jag blev med Miss Manga. Jag kommer till och med ihåg dagen (det var samma dag jag vinkade av Malin) och jag gick och visade upp fransarna för syrran, för Malin och mamma och var alldeles upp över öronen nöjd med resultatet.

Fransarna blir långa och definierade och får en fin svärta utan att bli spindelbensaktiga. Volymen håller i sig under en låg arbetsdag och ser bara något trött ut på kvällskanten. Den klibbar inte och det blir inte speciellt mycket kladd efter den på ögonlocken.

Med en tjock dramatisk eyeliner till blir effekten riktigt läcker och jag har kört på den stilen nästan varje dag den senaste månaden. Jag har faktiskt inga som helst negativa åsikter att komma med angående mitt exemplar – mer än att den börjar ta slut. Stor sorg när den dagen kommer. Jag är riktigt riktigt nöjd med Miss Manga och med tanke på priset tycker jag inte att det är någonting att hålla tyst om: det är en riktig kanonmascara!

L’oréal Mega Volume Miss Manga innehåller 8.5 ml och har ett rekommenderat pris på 139 SEK. Finns att köpa på bland annat ÅHLÈNS, KICKS OSV. TIPS: Finns dessutom i en presentförpackning nu till julen med en av L’oréals eyeliners, kolla in det om ni är sugna!

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag älskar denna :D

Reply

Den är ju kanonbra!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.