Jag la ju en stor beställning hos E.L.F för ett bra tag sedan och en av de saker som slank med bland grejerna var E.L.F Mineral Moisturizing Lip Tint SPF 8 i nyansen BLUSH.

Med ingredienser som jojobaolja, Shea Butter och Vitamin E i kombination med spf 8 ska MMLT skydda läpparna mot uv-strålar, ge en lugnande effekt till nariga och såriga läppar, minska rynkor och fina linjer runt läpparna samt att ge en hint av läcker färg. MMLT är dessutom fri från parabener, konserveringsmedel och är 100 % mineralbaserad.

DSC_393j3DSC_39k34

MMLT kommer i en enkel svart snurr-på-den-hylsa. Den kärvar lite när jag skruvar upp själva stiftet, men jag hade egentligen inte väntat mig någon väloljad skruvfunktion. Hylsan är väldigt lätt i handen och är ett sådant där stift som är lätt att bli av med om man inte har koll på det (jag pratar förvisso för mig själv).

DSC_40j74

Blush ger en lite kallare rosa nyans än den man förväntar sig få när man ser på hyls-bilden ovan (och bilderna på hemsidan). Det ger en hint av färg och känns mjukgörande och glider lätt över läpparna. Jag tycker att stiftet är lite tunt och får den där känslan av att det ska gå sönder varje gång jag använder det.

Jag kommer förmodligen inte köpa något mer MMLT eftersom jag har andra läppgunk som känns lite mer stabila och solida i handen än det här. Det är egentligen ingenting fel på det – jag gillar vad det gör, det gör läpparna mjuka och ger en fin färg – men det finns ju så mycket andra saker som är bra och lite bättre som lockar lite mer.

Har ni testat Mineral Moisturizing Lip Tint, vad tycker ni om det?

E.L.F Mineral Mosturizing Lip Tint SPF 8 i Blush kostar 3,5 £, cirka  33 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.